Bi rada zanetila škandal?

Bi rada zanetila škandal?

Avtor: TESSA DARE
Serija: Castles Ever After, 4.knjiga
Zvrst:

Org. naslov: Do You Want to Start a Scandal

* * *     28 vote
Oceni knjigo:
4

a večer plesa v dvorcu Parkhurst je nekdo imel v knjižnici strasten domenek.

Je bil lord Canby s služkinjo na zofi? Ali pa si je lahkoživec privoščil gospodično Fairchild ob steni? Morda pa je bil kriv butler.

Charlotte Highwood ve samo to, da ni bila ona. Toda hitro začnejo krožiti govorice o nasprotnem. Če ne bo odkrila, kdo sta bila ljubimca, se bo morala poročiti s Piersom Brandonom, markizom Granvillskim, najbolj mrzlim, najbolj domišljavo čednim gospodom, ki ga je morala kdaj na svojo smolo objeti. Vzvišenemu plemiču se namreč niti sanja ne, kaj so čustva.

Toda ko se lotita iskanja skrivnostnih ljubimcev, Piers razkrije tudi nekaj svojih skrivnosti. Zelo spodobni in olikani markiz zna vlomiti ključavnico, se pretepati, jo nagajivo dražiti … in ji zmehčati kolena z enim samim poljubom. Edino, kar varuje še bolj neusmiljeno kot Charlotte, je resnica o temni preteklosti.

Njuna strast je silna. Nevarnost je resnična. Charlotte je kmalu razdvojena. Bo tvegala vse, da bo dokazala nedolžnost? Ali pa se bo predala moškemu, ki je prisegel, da ne bo nikoli ljubil?

Komentarji:

  1. Lady Starlight 14/02/2017 12:27

    No, Tessa me je spet čisto posrkala vase, knjie nisem odložila, dokler je nisem prerala. Piers je fantastičen, Charlotte prava nagajivka, in ko se še zapleteta v kolobocijo neznanskih razsežnosti, Piers takoj ugotovi, da je C prava zanj. Duhovito, iskrivo, zavbavno, seksi, romantično … hrana za dušo. Čisto na dušek sem jo posrkala vase. <3

  2. lidija 17/02/2017 13:32

    Tipična Tessa…duhovita, romantična, zgodba polna zabavnih situacij…glavna junakinja radovedna, na trenutke nerodna…Piers pa s svojo osebnostjo očara tako glavno junakinjo kot zagotovo tudi bralke :)

  3. Krofi 05/04/2017 19:21

    Tesso preprosto obožujem, tudi ta njena zgodba je čudovita.

  4. monique 03/10/2017 20:39

    Se strinjam z ostalimi mnenji. Ljubko in zabavno :) Charlotte je navihana pustolovka, ki išče resnično ljubezen, Piers pa skorajda bondovski junak. Celo knjigo sem napol pričakovala, da se bo enkrat predstavil: I am Brandon, Piers Brandon :P

Napiši komentar