Hudomušne pregrehe Daniela Mackenzieja

Hudomušne pregrehe Daniela Mackenzieja

Avtor: JENNIFER ASHLEY
Serija: Mackenzies / Highland Pleasures, 6.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: The Wicked Deeds of Daniel Mackenzie

* * * ½   24 vote
Oceni knjigo:
8

Daniel Mackenzie opravičuje sloves škandaloznega klana Mackenzie – je bogat, lep in nadarjen, ženske pa ga obožujejo. Ko spozna Violet Bastien, eno najslavnejših jasnovidk v Angliji, mu je takoj jasno dvoje: gospodična Bastien je sleparka in noro ga privlači.

Violet ve, da v resnici ne more navezati stika z onstranstvom, toda zelo dobro zna prebrati ljudi. Hitro ugotovi, da je Daniel pameten in da ogroža njen sloves, vendar pa hkrati spozna, da je radodaren, čeden in nepopravljivo pregrešen.
A sence iz preteklosti ji grozijo, da jo bodo uničile, zato zbeži iz Anglije in še enkrat več spremeni svojo identiteto.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 14/02/2017 12:21

    Zelo. zelo zanimiva – še zlasti, ker se glavna junakinja in njena mati preživljata kot medija (sleparska seveda) prav lepo je pisateljica ob glavni zgodbi zajela še to – in kakšne zanimive metode sta meli – še posebej mi je to zanimivo v luči današnjih dni, ko obstaja toliko fake vedeževalcev, edijev ipd. in ko pač ljudje to iščejo. Če so že nekdaj poznali take metode slepomišenja, no, predvidevam, da jih danes še tilokio bolj. Skratka čista petica, Daniel – Daniel pa je taki srček, res, od vseh MacKenziejev mi je najbolj všeč, pa so mi vsi, hihihi ;)

  2. Sabina 02/03/2017 15:27

    Prva polovica knjige se mi je vlekla, druga polovica pa je bila res dobra. Daniel je pravi srček in način, kako
    želi zaščiti Violet, je neverjeten. Kar je Violet doživela v najstniških letih, je grozljivo in vesela sem, da je bil Daniel tisti, zaradi katerega je začela verjeti v ljubezen.

  3. Lady Starlight 04/03/2017 13:48

    Meni ej tudi Daniel takšen srček, wooow, res pravi moški. :)

  4. Melinda 23/03/2017 21:49

    Tudi jaz sem komaj čakala na Daniela in ni me razočaral! :)
    Oba lika sta mi bila zelo všeč, sploh pa Mackenziji na splošno!

  5. Krofi 05/04/2017 20:15

    Mene so prve štiri romance iz te serije navdušile. Zapeljevanje Elliota McBrida in pa tale, sta me pustili pa čisto hladno. Oba glavna lika sta sicer lepo dodelana, sploh Daniel, ki je pravi sladkorček, vendar me zgodba ni prepričala. Mene je prav to vedeževanje in zavajanje ljudi spravljajo ob živce, ob njunih pogovorov o izumim (avto, Violetina naprava, balon) pa sem se dolgočasila. Kot + pa moram vseeno izpostaviti, da je Violet preprosto popolna za Daniela :) Ocena 3.

  6. Bučka 04/05/2017 22:37

    Luštna!

  7. monique 15/09/2017 20:40

    Že od prvega dela sem komaj čakala Danielovo knjigo, no pa se mi je zdela precej povprečna. Dogajanje mi je bilo dolgočasno in čeprav mi je bil Daniel res všeč, se nikakor nisem mogla vživet v zgodbo.

  8. nika88 17/01/2019 19:32

    Odlična knjiga!

Napiši komentar