Vojvode imajo raje svetlolaske

Vojvode imajo raje svetlolaske

Avtor: LORETTA CHASE
Serija: Dressmakers, 4.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Dukes Prefer Blondes

* * *     34 vote
Oceni knjigo:
5

Snubci, ki si podajajo kljuko na vsaka dva tedna in ki ne vidijo drugega kot njen videz (treba je priznati, da je osupljiv), grejo lady Clari Fairfax na živce. V želji, da ne bi bila samo okrasek, se zateče k dobrodelnosti. Ko se v težavah znajde revni otrok, se obrne na visokega, temnolasega in napornega advokata Oliverja Radforda.

Čeprav Radford nepričakovano postane verjetni dedič za vojvodstvo, nikoli ni bil del visoke družbe in svetlolasa lepotica, čeprav ni povsem brez možganov, ravno ne sodi v njegove načrte. Toda Clari uspe omajati njegovo trdno prepričanje, in ko se v daljavi začnejo oglašati poročni zvonovi, mu ne ostane drugega, kot da se trudi, da zaradi nje ne bi povsem izgubil glave.

To je po vseh standardih neobičajen zakon, toda Oliver in Clara sta daleč od običajnega. Bosta najbolj občudovana dedinja v visoki družbi in najbolj naporen londonski samec postala žrtvi neustavljivega hrepenenja?

 

Komentarji:

  1. Lady Starlight 14/02/2017 12:33

    No, to sem z veseljem prebrala, Claro sem vzljubila že med prejšnjimi knjigami iz serije. Zanimivo, da mi ej ta serija – krojačice fenomenalna, res odlična, prejšnje knjige iz druge serije sem pa komaj prebrala. Pri loretti sem se naučila, da res avtorice ne moreš presoditi po par knjigah. ;)

  2. neja 16/02/2017 17:02

    Se strinjam z Lady Starlight, ta serija je odlična. Clara in Radford pašeta skupaj kot “ata na mamo”, še posebej so me pritegnili njuni pogovori v odvetniškem slogu.

  3. zala 26/02/2017 9:33

    Moje mnenje: Dobra zgodba in zelo dober prevod gospe Svetičič.

  4. Krofi 05/04/2017 20:23

    Glede na ostale iz serije je tale daleč najslabša. Moram pa pohvaliti naslovnico, ki mi je zelo všeč. Če bi se le med platnicami skrivala lepša ljubezenska zgodba…

  5. Bučka 25/07/2017 22:08

    Meni pa sploh ni stekla. Ne vem zakaj. Krokar je zanimiv lik, pravniške diskusije tudi.

Napiši komentar