Zaljubljena do ušes

Zaljubljena do ušes

Avtor: JILL SHALVIS
Serija: Lucky Harbor, 3.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Head Over Heels

* * *     28 vote
Oceni knjigo:
4

Življenjski stil svobodomiselne Chloe je precej nevsakdanji. Medtem ko sta njeni polsestri tik pred poroko, ona še slišati noče, da bi se ustalila in se udomačila v toplem družinskem gnezdu. Rada ima težave in vse kaže, da imajo tudi težave rade njo, ko njeno pozornost pritegne zelo strog in hudo privlačen policist, ki si nadvse želi ukrotiti njeno divjo nrav. Tako Chloe nenadoma ne more narediti niti enega napačnega koraka, ne da bi ji bil policaj tik za petami.

Njegova možata drža in skrivnostni nasmešek sta tako božansko privlačna, da se dekletu zašibijo kolena. Ali bo odločnemu in neomajnemu policistu uspelo ukrotiti to upornico? Ali bo njena preteklost vendarle prevesila tehtnico …

Komentarji:

  1. Krofi 05/04/2017 19:44

    Odlična! Čudovita zgodba, zabavne prigode, da ne govorim o privlačnosti, ki kar presketa med Chloe in Sawyerjem, ki sta si karakterno popolno nasprotje a hkrati ustvarjena drug za drugega. Vse kar si po tele prebrani knjigi želim je samo še, še, šeeeeee več prevedenih knjigic Jill Shalvis lepo prosim :-)

  2. neja 09/05/2017 6:53

    Krofi, čisto prav imaš. Nasploh sem se popolnoma vživela v Chloe in njena zabavna življenjska vodila.

  3. marjetka10 06/02/2018 14:32

    Res je čudovita zgodba in enako kot prva in druga knjiga je napisano z veliko humorja. Zanimiva in zabavna knjiga. Tudi jaz si zelooo želim še vceč prevedenih knjig te pisateljice

  4. Narcisa 07/03/2021 11:10

    Pozdravček vsem od “nove” tu gor!
    Zelo rada prebiram vaše komentarje.
    To serijo berem malo mešano, ker me na to ni nihče opozori, da je serija. Ta s Cloe je posrečena, predvsem z njeno astmo. Tudi njeno vedenje in zbadanje vsakogar v prvih dveh knjigah je tako…”prijetno” nadleżno. Rada berem take knjige, da so zbadljivi in domiselni dialogi, lepa ljubezen in sex, ter obvezen srečen konec.

Napiši komentar