Polnočni užitki z malopridnežem

Polnočni užitki z malopridnežem

Avtor: LORRAINE HEATH
Serija: Scoundrels of St. James, 4.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Midnight Pleasures With A Scoundrel

* * * *   18 vote
Oceni knjigo:
4

Iskala je maščevanje, a odkrila poželenje… Eleanor Watkins si na vso moč prizadeva, da bi maščevala sestrino smrt, vendar pa niti pomisli ne, da se bo pri tem zagledala v moškega, ki ji sledi povsod, kamor gre. Kmalu je prav nič ne more zadržati stran od objema pregrešno privlačnega malopridneža, niti lastne nevarne skrivnosti.

James Swindler trdo dela, da bi se odkupil za svojo neugledno preteklost. V bleščečih salonih Londona je prav tako domač kot na najnevarnejših ulicah. Ko kot inšpektor dobi nalogo, da pazi na skrivnostno damo, ki jo sumijo zločinskih dejanj, je odločen, da bo izrabil svoje veščine zapeljevanja, da bi Eleanor zapeljal do te mere, da bi mu razkrila svoje načrte.

Komentarji:

  1. neja 03/04/2017 12:27

    Čudovit moški, nežna ženska z veliko skrivnostjo in presenetljiv preobrat; najboljša možna kombinacija ljubezenske zgodbe, ki me je potegnila vase in me ni izpustila, dokler nisem prebrala zadnje strani.

  2. Lady Starlight 05/04/2017 1:17

    Strinjam se z nejo – noro, prav snedla sem jo in sem bila prav jezna, če sem mogla kaj stran. Čudovita zgodba, premeteno nastavljena, glavna junaka sta bila čudovita. Do zdaj se mi je LH zdela povprečna, tale knjiga je bila pa osupljiva in mi je njena najljubša.

  3. Krofi 11/04/2017 12:32

    Knjiga polna presenečenj, ki te kar posrka v dogajanje. Obožujem pisateljičino izvirnost pri pisanju Polnočnih užitkov z malopridnežem, sama namreč se nisem zasledila podobne zgodbe tako da od mene velik + za tole saj sem bila kar nekajkrat med branjem nepričakovano a prijetno šokirana:-) Tudi meni njena najljubša. Ocena 5

  4. monique 03/08/2017 10:04

    Na začetku mi je bila precej dolgočasna. Sicer me je tisti preobrat na sredini res presenetil in tudi zaplet je bil inovativen, ampak se mi vseeno ni zdela nič posebnega. Prvi trije deli so bili boljši po mojem mnenju.

Napiši komentar