Reci, da me ljubiš

Reci, da me ljubiš

Avtor: JOHANNA LINDSEY
Serija: Malory Family, 5.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Say You Love Me

* * * ½   13 vote
Oceni knjigo:
3

Kelsey Langton se brez prebite pare znajde v gromozanskih težavah in spozna, da bo sestrino prihodnost rešila le tako, če svoje telo proda na dražbi. Ponosna, obupana dama tako vstopi v zloglasno Erosovo hišo, sprijaznjena s tem, da bo postala ljubica kakšnega premožnega gospoda – in za čare mamljive lepotice je največ pripravljen odšteti lord Derek Malory.

Čedni in nepopravljivi ženskar kmalu zapelje čutno, neizkušeno mladenko ter jo popelje v svet nepredstavljivih užitkov in nevarnega tveganja. Toda Kelsey ve, da mora za vsako ceno zatajiti svoje plemiško poreklo, in to tudi po tistem, ko z eleganco, duhovitostjo in lepoto premami svojega “gospodarja”, da se odreče pregrešnim razvadam in končno stavi na resnično ljubezen.

Komentarji:

  1. Bučka 14/06/2017 22:50

    Nekako me ni prepričala. Pričakovala več.

    Se pa še vedno spomnim prvega dela z Reggie in Nickom; npr. tistega prizora v snegu. Ko sem jo prebrala, se mi je zdela ena boljših.

  2. Krofi 15/06/2017 20:03

    Tudi mene ni prepričala. Prva mi je bila prava mojstrovina, potem pa vsaka naslednja manj in manj prepričljiva. Nekako zgodba brez čara. Veliko strani a malo zanimivega dogajanja. Tale pisateljica počasi izgublja mesto na moji must read listi. Najbolj me je zmotilo predvsem to, ker v ospredju niste bila Derek in Kelsey ampak pisateljica neumorno vnaša v knjigo, ki naj bi bila posvečena njuni ljubezenski zgodbi že vse od prej poznane Maloryje kar res ni potrebno.

  3. Danijela 20/01/2019 19:04

    Zanimiva komentarja, meni je pa bila ta knjiha zelo všeč. Tudi ro, da so zgodnk sodelovali vsi družinski člani, je bilo super, da lahko junake iz prejšnjih knjig spremljamo še naprej, se kar nekako navežeš na vse. O njih je bilo ravno prav govora, tudi o glavnih dveh junakih. Vseb 5 zgodb do sedaj zame čista petica.

Napiši komentar