Moj najdražji samotar

Moj najdražji samotar

Avtor: ELIZABETH HOYT
Serija: Maiden Lane, 8.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Dearest Rogue

* * *     23 vote
Oceni knjigo:
6

VARUJE JO LAHKO

Lady Phoebe Batten je čedno in živahno dekle, ki hrepeni po družabnem življenju. Ker pa je skoraj povsem slepa in sestra mogočnega vojvode, njen pretirano zaščitniški brat vztraja, da je ob njej vseskozi oborožen telesni stražar – nadvse nadležni stotnik Trevillion.

 

PRED SLEHERNO NEVARNOSTJO,

Stotnik James Trevillion je ponosen in zamišljen moški, ki si je pred leti v službi kraljevih dragoncev huje poškodoval nogo. Kljub temu lahko še vedno vražje dobro strelja in jezdi, zato varovanje živce parajoče lady Phoebe ne bi smelo biti preveč težavno – dokler se nanjo ne spravijo ugrabitelji.

 

LE PRED STRASTJO NE

James mora tvegati življenje in jo rešiti iz krempljev najhujšega podleža – nekoga, ki jo želi prisiliti v poroko brez ljubezni. Ker sta zaradi njene varnosti obsojena na preživljanje časa tesno skupaj, začne Phoebe pod vojakovo trdo zunanjostjo počasi spoznavati ljubeznivega moža … in uvidi razloge za veselje in življenje, ki si ga prej ni mogla niti zamisliti.

 

Komentarji:

  1. Lady Jane 01/06/2017 0:06

    Čudovita. iz te serije so ena lepša od druge. komaj čakam naslednjo.

  2. monique 01/06/2017 6:51

    Tudi ena izmed boljših knjig v seriji. Phobe in Trevillion imata tak poseben in zanimiv odnos še posebej zaradi starostne in družbene razlike. Res lepo se mi je zdelo, kako ji Trevillion skuša omogočiti čimveč samostojnosti, čeprav je slepa, in da se ne obnaša do nje, kot da ničesar ne zmore sama.

  3. neja 01/06/2017 6:56

    Pridružujem se zgornjima mnenjema. Hoytova obvlada.

  4. Irena 09/09/2017 21:52

    Danes sem jo začela brati in že prišla na sredino romana. Oboževanja vredna pisateljica.
    Imam že na očeh naslednji dve njeni knjigi

  5. nika88 16/09/2017 23:03

    Meni je bila pa tale kar nekaj.Sploh je nisem mogla prebrat.Nobene strasti,kemije,privlacnosti nisem zacutila iz knjige.Sem bila razocarana.

  6. nani 03/04/2019 17:19

    Berem to serijo od prvega dela naprej.Že v prejšnjih delih smo spoznali Phoebe in da ji grozi popolna izguba vida.
    Ves čas je bila v ozadju zaradi njene invalidnosti in morda prav zato, mi je bil ta del najboljši. Kljub njeni slepoti je našla čudovito osebo, se zaljubila in doživela vse o čemer prej ni upala sanjati. Prav srečna sem bila z njo.

Napiši komentar