Nikoli ne drezaj spečega lahkoživca

Nikoli ne drezaj spečega lahkoživca

Avtor: SABRINA JEFFRIES
Serija: School For Heiresses, 4.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Let Sleeping Rogues Lie

* * * *   34 vote
Oceni knjigo:
3

»Ne pusti se zapeljati, Madeline: enkrat lahkoživec, vedno lahkoživec.« – Gospa Charlotte Harris, ravnateljica

Madeline Prescott je začela učiti na šoli gospe Harris zato, da bi očetu popravila sloves. Namesto tega pa ji preti nevarnost, da bo uničila svojega. Vražje čedni Anthony Dalton, vikont Norcourt, se je strinjal, da bo učenkam gospe Harris nudil ‘lekcije o lahkoživcih’ in jih naučil, kako se izogniti brezsramnim gentlemanom. Madeline pa bo te učne ure nadzorovala.

Vedno je verjela, da je privlačnost povsem znanstvene narave; zlahka opredeljena in obvladovana – dokler je ni potegnilo v strastno poželenje, ki je med njo in Anthonyjem silovito vzplamtelo. Nič ne bi moglo biti bolj nesmiselno kot tvegati vse za romanco z lahkoživcem – četudi s takšnim, ki se trudi biti spodoben. Vendar ni tudi nič bolj mamljivo.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 05/06/2017 18:39

    Jaz sem jo že prebrala, in meni je bila fantastična, kot vse iz te serije. Madeline in Anthony sta tako globoka lika, značajsko sta oba izjemno izdelana, mislim, da najbolj izmed vseh njenih junakov. :) Oba se soočata s svojimi demoni, Anthonyja pesti težko otroštvo, Madeline pa tarejo skrbi preživetja in usihajočega psihičnega zdravja njenega očeta. A se najdeta, zaljubita in združita moči, in naenkrat je vse lepše, vsemu sta lahko kos, saj prava ljubezen res vse premaga. :)

  2. neja 08/06/2017 6:51

    Tudi meni se je zdela fantastična. Glavna junaka sta takoo simpatična, njuna lika, kot pravi že lady Starlight, pa izjemno izdelana.

  3. Sabina 03/09/2017 14:50

    Nikoli ne drezaj spečega lahkoživca je zelo lepa zgodovinska romanca, ki pokaže, da znajo biti malopridneži zelo človeški. Pravzaprav je Anthony veliko več od zgolj “zapeljivca vdov”, kot ga prikazuje družba. Tudi meni se zdi, da sta Anthonyjev in Madelinin značaj do sedaj najbolj izpiljena in prav uživala sem ob njunih dialogih, ki so bili včasih pikri, včasih pa poredni. Luštno, zabavno in iskrivo!

Napiši komentar