Gospodar

Gospodar

Avtor: KRESLEY COLE
Serija: The game maker, 2.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: The Master

* * * * ½ 21 vote
Oceni knjigo:
5

Gospodar si zasluži strahospoštovanje vseh …

Bogat in neverjetno privlačen mafijski mogotec Maksimiljan Sevastjan najraje izbira ubogljive visoke svetlolaske, ki izpolnjujejo njegove … zapletene želje. Toda le do dne, ko ledeni Rus spozna neupogljivo rjavolasko, ki s privlačnim drobnim telescem na mah odpravi njegovo legendarno zadržanost.

Le ona je izjema.

Catarina Marín je bila premožna mlada žena, dokler se ji ni svet razletel na kosce. Zdaj se mora skrivati in se boriti za preživetje. V Miamiju po naključju prevzame delo spremljevalke. Njena prva stranka je več kot čudovita, toda ko ji pove, kakšne načrte ima z njo, Cat skoraj zbeži skozi vrata.

A če je užitek igra, je treba igrati na zmago.

Zavedata se, da bosta skupaj samo enkrat, potem pa se nikoli več ne bosta videla, toda prvo srečanje je tako neverjetno, da jima stvari uidejo izpod nadzora. Oba si želita več. Toda, ali bo Cat lahko ušla grožnjam nekdanjega moža? Bo Maksim ob njej predelal pretekle travme in spoznal, da je vse, kar si želi v prihodnosti, le ona?

Komentarji:

  1. Sabina 02/06/2017 11:12

    Seksi in vroče branje, pri katerem se listi skorajda topijo.

  2. Anja 02/06/2017 22:59

    Mi je ta bila ta sicer bolj všeč kot pa prvi del. Ampak ni nek presežek sem pa rabila kar nekaj časa, da sem jo prebrala se mi zdi, da sploh nima neke prave zgodbe ki bi te pritegnila na trenutke je že prav brezvezna. Ocenila bi jo mogoče s 3 več ji sigurno ne bi dala.

  3. neja 03/06/2017 8:16

    Tudi meni je bila bolj všeč kot prvi del, a nisem najbolj navdušena nad njo.Zgodovinske romance KresleyCole so mi bile veliko bolj všeč.

  4. taddie 03/07/2017 11:57

    Druga iz serije je meni osebno boljša od prve – veliko več je tudi zgodbe, ni zgolj erotičnih prizorv, pa tudi ko so, izvemo mnogo o njima in njunem doživljanju življenja, priča smo razvoju njunega odnosa. Všeč mi je večplastnost Maxima, kljub močni osebnosti je malce negotov, zelo ranljiv. Cat/Lucia pa je tudi junakinja, ki ti priraste k srcu :-) Zanimiva zgodba.

  5. Sandra 09/03/2019 16:06

    Drugi del mi je bil najbolj všeč, če gledam celotno zgodbo. Je pa zelo vroče branje.

Napiši komentar