Neustavljivi lovec

Neustavljivi lovec

Avtor: MONICA MCCARTY
Serija: Highland Guard, 7.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: The Hunter

* * * * ½ 20 vote
Oceni knjigo:
7

Boj kralja Roberta the Brucea za neodvisnost Škotske se nadaljuje. Pod poveljem ima elitno vojsko izurjenih bojevnikov, vojakov, predanih svojemu kralju in državi – in izjemnim ženskam, ki jih ljubijo.

Ewen ‘Lovec’ Lamont, cenjen zaradi neprekosljivih sledilnih sposobnosti, sprejme nevarno nalogo: poiskati mora pogrešano kurirko pod krinko. Vendar kurirka ni običajna oseba. Ewen jo je že srečal kot ‘sestro Genno’, ognjevito, prepovedano žensko, ki se mu je po ukradenem, grešnem poljubu vtisnila v spomin.
Ker pozna njeno pravo identiteto, je še bolj odločen, da jo bo obvaroval. Toda brez pajčolana, ki jo je ščitil pred njim, bo upiranje tej mikavni in prelepi ženski ena najtežjih bitk, kar jih bo Ewen kdaj bil.

Janet Mar je pred tremi leti po neuspelem poskusu, da bi rešila sestro dvojčico, našla odrešenje v vlogi kraljevega sla – dokler ne podleže mračno čednemu bojevniku, čigar grobi, čutni poljubi vzburijo čustva, ki jih ženska v njej ne more zanikati.
A ko izdajstvo vodi v nevarnost in preti razkritje ključnega sporočila, Janet nima druge izbire, kot da zaupa lovcu, ki najde vse – nemara še njeno srce.

Komentarji:

  1. monique 01/06/2017 20:23

    Pri vsaki knjigi povem, kako obožujem Monico McCarty, in ta knjiga ima spet odlično ter napeto zgodbo. Edino, kar me je zmotilo, je bila glavna junakinja. Janet mi je bila nekako antipatična; za svoja leta se je obnašala kot naivna in trmasta najstnica. Ewenu – ki je seveda čudovit lik – bi privoščila boljšo partijo od nje, ker tudi kot par meni nista imela take kemije kot pari v prejšnjih knjigah. Mislim, da je tale del šibki člen serije, ker naslednja knjiga o Boydu, ki jo zdajle berem, je odlična :D

  2. neja 02/06/2017 10:35

    Tudi jaz sem pogrešala majčkeno več kemije kot smo pač pri MaCartyjevi navajene . Janet mi ni bila ravno antipatična, a tudi meni ni “sedla” tako kot ostale glavne junakinje. Kljub temu je to odlična zgodba.

  3. Sabina 02/06/2017 11:04

    Hm, tudi meni je bila ta zgodba zaradi moteče glavne junakinje manj pri srcu kot ostale iz serije, je pa seveda še vedno vredna branja.

  4. Lady Starlight 05/06/2017 18:12

    Meni sicer ni nič manj pri srcu kot ostale, sem nekako Janet pač vzela tako kot je v zakup, mogoče me zato ni motilo. :)

  5. Simona 13/06/2017 17:29

    No ja ne najboljša, ampak vleče od začetka do konca :-)

  6. suki 15/06/2017 21:08

    Meni je bila knjiga super,kot vse ostale od McCartyeve. Na začetku se je Janet res malo zoprno
    vedla,ko je hotela Ewena ljubosumnega delat ampak me niti ni motilo.Meni so vse njene odlične! :)

  7. Bučka 24/07/2017 14:48

    V redu knjiga.

Napiši komentar