Zapeljivčev polnočni poljub

Zapeljivčev polnočni poljub

Avtor: ANNA CAMPBELL
Serija: Sons of Sin Trilogy , 2.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: A Rake's Midnight Kiss

* * *     26 vote
Oceni knjigo:
4

ŠELE DAMI SE JE POSREČILO …

Bistra Genevieve Barrett ima veliko skrivnost, saj piše učene članke, ki jih pod svojim imenom objavlja njen oče. Nato pa se na njenem pragu pojavi očetov čedni novi učenec. Genevieve v njem prepozna zakrinkanega vlomilca, ki ji je skušal iz kabineta izmakniti neprecenljiv dragulj. Naj resnico o zapeljivem neznancu zadrži zase? S tem veliko tvega, vendar mora varovati tudi lastne skrivnosti.

… UJETI TATU

Sir Richard Harmsworth čustva skriva pod masko uglajenega zapeljivca. Pred družbo se pretvarja, da mu ni mar, ker se je rodil kot pankrt, vendar ga preganja misel na neznanega očeta. Richard je prepričan, da se bo le s Harmsworthovim draguljem izkazal za upravičenega naslednika svoje družine. Dragotino se nameni z očarljivostjo izmamiti iz rok lastnice, pri tem pa se sreča z žensko, katere lepota presega tudi najčudovitejše dragulje. Čeprav Genevieve Richardu ukrade srce, se bo kmalu znašla v večji nevarnosti kakor njen dragoceni zaklad …

 

Komentarji:

  1. Lady Starlight 23/07/2017 8:50

    Z eno besedo: ODLIČNA. Anne Campbell ne odlikujejo le odlične zgodbe, temveč tudi njen odličen stl pisanja. :) Se že veselim nadaljevanj. :)

  2. nika 28/04/2019 14:15

    Super knjiga, odlična vsebina. Prav poživljajoč se mi zdi ljubeč dialog med junakoma in priznanje ljubezni, ki se zgodi še pred koncem knjige, ne pa da se vleče v nedogled, na koncu se pa prehitro odvije. Z užitkom berem ne da bi me na vsakem drugem poglavju skoraj infarkt. Bravo! Škoda, ker so le 4 knjige!

  3. Lady Starlight 08/05/2019 19:36

    Nika, potem ti pa z veseljem sporočam, da se bo prevajala še ena njena serija, in sicer tista ta prva, ko jih sama avtorica tako obožuje. Jaz jih kar ne morem in ne morem dočakati.
    Pogrešam več izidov zgodovinskih romanc. <3

  4. Nika 13/05/2019 15:31

    Jeeeeej! Odlicno!

Napiši komentar