Izgubiti v štirih sekundah

Izgubiti v štirih sekundah

Avtor: K.A.TUCKER
Serija: Ten Tiny Breaths, 3.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Four Seconds to Lose

* * ½     60 vote
Oceni knjigo:
4

Noben moški si pravzaprav ne želi postati lastnik striptiz kluba. Nikoli zares končan delovni dan, neprespane noči, nenehna napetost zaradi nepredvidenih izpadov gostov z vso možno psihično težavno prtljago, redni obiski policije, nenehna čuječnost pred kriminalci, ki v klubu iščejo žrtve, stranke …

A Cain je drugačen. Cain vidi v tem možnost, da reši ženske pred ulico, propadom, izkrivljenimi življenjskimi potmi. V klubu ima red in drži se pravila, da ne bo spal s svojim osebjem. Ko že dobiva občutek, da mu stvari gladko tečejo, vstopi rjavooka blondinka Charlie Rourke in stvari se zapletejo.

Charlie nujno potrebuje čim več denarja v čim krajšem času, da izgine, preden bo prepozno. In čeprav se vse druge zaposlene nenehno trudijo osvojiti Caina, vse kaže, da Charlie on niti najmanj ne zanima. Charlie ni njeno pravo ime in nikakor si ne more dovoliti, da bi jo čustva motila pri begu.

“Všečni junaki, strastne zveze in nepričakovani zapleti so glavne niti te izjemne romance. Bralke bodo zagotovo komaj čakale na nadaljevanje.” – Kirkus

Komentarji:

  1. neja 30/09/2017 8:21

    V Caina sem sekar zaljubila – moderni vitez na belem konju je. Pa tudi Charlie ni od muh. Knjige nisem odložila iz rok do zadnje pike. Čista petka!

  2. Sabina 11/11/2017 20:02

    Se strinjam z Nejo. Ta knjiga je naravnost čudovita!

  3. Travniske cvetlice 12/11/2017 23:19

    Mislim da je knjiga ena boljsih v tej seriji, ceprav ima za mafijsko vsebino zelo pravljicen konec. Zal mi je da se ne spomnim vseh akterjev prejsnih knjih, daj se zelo vpletajo v zivljenje glavnih junakov.

  4. Nadja 20/02/2022 16:52

    Meni je bila ta najbolj všeč iz te serije. Zelo napeto branje, ki ga nisem mogla odložiti!

Napiši komentar