Predam se samo vitezu

Predam se samo vitezu

Avtor: SUE- ELLEN WELFONDER
Serija: MacKenzie, 3.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Only for a Knight

* * *     22 vote
Oceni knjigo:
4

Robbie MacKenzie je zadnjih deset samskih let užil čutne pregrehe, ki so dane le moškemu brez soproge. Mladenkam s Škotskega se naslednji poglavar klana Črnega jelena zdi živa legenda in nagrada, ki jo je vredno ujeti. Toda Juliane Mackay pregrešno čedni vitez ali njegova mogočna družina ne zanimata. Njena naloga je poplačati dolg svoje umirajoče matere. Potem pa jo nepričakovani udarec v glavo porine naravnost v roke privlačnega Robbieja MacKenzieja.

Vročica trenutka med njima zaneti strast, vendar pa je Juliana ob udarcu pozabila svojo identiteto in nalogo, Robbie pa je obljubljen nevesti sovražnega klana.

Kako naj se ljubimca, ki jima zvezde niso naklonjene, upreta ljubezni, ki gori v njunih srcih, in strasti, ki je preplavila njuni duši?

Komentarji:

  1. neja 27/09/2017 6:58

    Ta zgodba pa mi ni tako sedla, pa ne toliko zaradi Robbieja in Juliane, bolj zaradi stranskih likov – razen Marmaduka – in, po moje, nepotrebnega truda pisateljice, da ustvari nekakšno spiritualno mračnjaško vzdušje.

  2. Taddie 06/10/2017 16:25

    Prijetno srečanje z junaki, ki smo jih spoznali že v prejšnjih dveh knjigah, tokrat se zgodba osredotoči na Robbija, zdaj Roberta MacKenzija, in Juliano. Robbie je pravi naslednik svojega očeta, ki pa ni tako temačen in gleda na življenje z drugega vidika. Najbolj zanimivi so mi bili prizori z Marmadukom, sploh, ko se “pričkata” z Duncanom (pustimo ob strani dejstvo, da sem verjetno pristranska, hehe, saj mi je Marmaduke top junak še iz prejšnjih knjig). Kenneth pa si definitivno zasluži svojo zgodbo, izjemno obetaven lik!

  3. Lady Starlight 07/10/2017 20:19

    Mislim, da je naslednja ravno Kennethova zgodba, kolikor vem. Upam, da se bo prevajala. :)

  4. mikica 19/01/2018 14:18

    Kaj pa vem… kar težko sem se prebila skozi, preskakovala naprej, ker se mi je preprosto preveč vlekla in je “kr neki” pisala. Na začetku je kazalo, da bo nesojena nevesta kaj zakuhala, potem se je je pa pisateljica tako na hitro in na lahko znebila, da bi bilo vseeno, če je sploh ne bi bilo v knjigi… kot da bi hotela na hitro spisati knjigo, da pač nekaj od sebe da. Razočarana.

Napiši komentar