Ko strast počaka

Ko strast počaka

Avtor: RUTH M. LERGA
Serija: Los tres mosqueteros, 3.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Cuando la pasión espera

* * * *   7 vote
Oceni knjigo:
1

Judith je bila od nekdaj zaljubljena v Jamesa, čeprav se je poročila z drugim. Šest let kasneje se vrne domov kot vdova. Oče jo spodbuja, naj se vrne v London in se znova začne udeleževati plesov sezone, čeprav Judith noče niti slišati, da bi se ponovno poročila.
Ko James znova sreča mlajšo sestro svojega najboljšega prijatelja, se ne more načuditi njeni lepoti. Še toliko bolj je presenečen, ko opazi, da se zanima zanj.

Ko ji James predlaga, da bi imela diskretno razmerje, Judith to sprejme. Zakaj pa ne bi? Zato ker je ona vse, česar on ne potrebuje: šestindvajsetletnica je preprosto prestara za poroko – vsaj v tistih časih je bila – poleg tega je on vojvoda, ki potrebuje dediče. A Judith vseeno privoli, odločena, da bo živela za vsak trenutek posebej, da si bo ustvarila lepe spomine za kasneje, ko ne bo več z njim.

Tudi James to sprejme kot preprosto romanco, ki jo skrivata pred njegovim najboljšim prijateljem. Pa vendar se njuna zveza iz dneva v dan bolj zapleta, ko vse bolj spoznava, kakšna ženska je v teh letih postala Judith.

Komentarji:

  1. Travniske cvetlice 12/02/2018 22:30

    Krasna romanca. Paše na dušo. Hitro se bere, dam ji čisto petko.

Napiši komentar