Ljubezen je vse, kar potrebuješ

Ljubezen je vse, kar potrebuješ

Avtor: MARIE FORCE
Serija: Green Mountain, 1. knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: All You Need Is Love

* * *     35 vote
Oceni knjigo:
5

Družinska trgovina Green Mountain Country Store je med lokalnimi prebivalci zelo cenjena zaradi tradicije in domačnega pridiha, ki ji ga daje družina Abbott.

Ko pride Cameron Murphy iz New Yorka v Vermont k novi stranki, za katero naj bi izdelala spletno stran, upa na nekaj prijetnih dni v sproščujočem podeželskem okolju. Vendar ji že takoj ob prihodu v mesto pot prekriža legendarni mestni los in ji izmaliči avto in obraz. Na pomoč ji priskoči najbolj čeden moški, kar jih je kdaj videla. A na žalost je to sin njene stranke, Will Abbott, ki odločno nasprotujee temu, da bi se njihova družinska trgovina širila s pomočjo spletne strani in s tem izgubila pridih domačnosti.

Vse, kar si Will si želi samo to, da ta ženska čim prej pobere šila in kopita in se pobere iz mesta. No, vsaj dokler ne ugotovi, da kar ne more nehati misliti nanjo. Ampak to je v nasprotju z njegovimi poslovnimi interesi …

Komentarji:

  1. Klara 25/04/2018 18:54

    priporočam za branje ne bo vam

  2. Klara 25/04/2018 18:54

    *ups žal

  3. mikica 16/11/2018 20:56

    Tole je pa taka preproščina, da me kar možgani bolijo, pa po mojem se mi je krvni sladkor nevarno povišal.

  4. S.Girl 25/02/2020 12:13

    Se strinjam s Klaro … TOP uvodna knjiga v serijo Green mountain, v življenja družine Abbott … Marie Force ve kako vihteti svinčnik v roki … Ljubezenska zgodba likov Cameron in Willa je res odlična … Njuno prvo srečanje, vau …

  5. nani 22/08/2020 0:26

    Pravljična romanca. Vsak si želi spoznati sorodno dušo in pisateljica res dobro opiše kakšni so občutki, ko se dva taka najdeta. Upam, da bo tudi naslednji del taka poslastica..

Napiši komentar