Ukrotiti Škota

Ukrotiti Škota

Avtor: Seznam knjig
Serija: MacAllisters series, 4.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Taming The Scotsman

* * * * * 4 vote
Oceni knjigo:
5

NJENO SRCE NE BO UKROČENO! Nora je ženska, ki ima pred sabo cilj. Raje, kot da se bi sprijaznila s poroko brez ljubezni, je pobegnila od doma in se namenila v Anglijo. Ima pa manjšo težavo: potrebuje vodiča in njena najprimernejša izbira je Ewan MacAllister, ki je edini moški, ki se ga njen oče in zaročenec bojita.
Vendar pod Ewanovo grobo zunanjostjo odkrije srce zvestega prijatelja in nenadoma si bolj kot svobodo želi zapeljati ponosnega Višavca, ki zelo ščiti svoje ranjeno srce.

Ewana še vedno muči preteklost, zato si ne želi drugega kot biti sam. Dokler se mu ognjevito dekle ne vsili v njegov odmaknjen dom in ne želi oditi, dokler je ne pospremi daleč stran od Škotske. Ewan je prepričan, da je znorela, še zlasti, ko je trdila, da ni nihče drug kot nečakinja angleške kraljice, vendar je ne more pustiti, da bi po deželi potovala sama in brez spremstva.

Navkljub neobičajnemu načinu in trmasti naravi je privlačna za tako predrzno deklino. In na svoje razočaranje je spoznal, da si želi nekaj, česar nikoli ne bo mogel imeti. Pogumno višavsko damo, ki bi lahko bila samo njegova …

Komentarji:

  1. suki 09/01/2018 18:59

    Meni je bil ta del najboljši!

  2. suki 09/01/2018 19:09

    Vsi deli so odlični,ampak ta mi je do zdaj bil najljubši.Komaj čakam nadaljevanje.

  3. Lady Starlight 10/01/2018 7:36

    Izjemna, čudovita, prebrana v par urcah, ker me je kar vleklo vanjo – tale in prva sta mi najboljši, ne morem se odločiti med njima. So mi pa vse čudvite od Kinley. Komaj čakam nadaljevanj. :)

  4. Dea 18/01/2018 12:11

    Kdo je pa avtor?

  5. Lady Starlight 18/01/2018 15:34

    Kinley MacGregor

Napiši komentar