Malopridnež v mesečini

Malopridnež v mesečini

Avtor: ANNA CAMPBELL
Serija: Sons of Sin Trilogy , 4.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: A Scoundrel by Moonlight

* * *     29 vote
Oceni knjigo:
4

Pravica. To je vse, kar si želi Nell Trim – za sestro in za nešteto drugih mladenk, ki jih je pogubil markiz Leathski, nepopravljiv zapeljivec. Skovala je drzen načrt za maščevanje … če se bo skušnjavcu le lahko uprla.

Od trenutka, ko Nell prvič sreča Jamesa Fairbrotherja, zrak med njima kar cvrči od napetosti. A vsej velikosti in moči navkljub se v njegovem dotiku skriva nepopisna nežnost. Je mogoče, da je res izprijen ničvrednež, za kakršnega ga je imela? Izvedela bo le, če hudiča premaga v njegovi lastni igri, mamljiv poljub za poljubom.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 10/01/2018 7:34

    Fantastična, čudovita, snedeš jo kot keks. In ta James, huh, izjemen moški je, pa tudi Nell ni od muh. prav uživala sem ob branju. <3

  2. neja 15/01/2018 7:52

    James se ob Nell obnaša natančno tako kot glede na njegov pokvarjen sloves Nell od njega pričakuje. Ampak James je vse kaj drugega kot izkoriščevalec žensk, Nell pa nikakor ni ženska, za kakršno se predstavlja. Ravno ta napačna predvidevanja drug o drugem dajejo zgodbi poseben čas. Čista petka!

  3. Travniske cvetlice 24/02/2018 12:20

    Te knjige se tako ponavljajo.

  4. Taddie 24/03/2018 19:35

    Včasih nas prehitijo slabi dogodki, v katerih se znajdemo po spletu okoliščin, a se na srečo izkaže pravica. Med junakoma vzplamti naklonjenost, ko se začneta zares spoznavati in junakinja spredvidi, da morda govorice ne držijo, saj je moški, ki ji postaja všeč, povsem drugačne osebnosti, kot je pričakovala. Prav vedela sem že iz predhodnih knjig, da Leath v sebi skriva nekaj več in točno tako je bilo :-) Odlična knjiga!

Napiši komentar