Poroka in posteljne vragolije

Poroka in posteljne vragolije

Avtor: SABRINA JEFFRIES
Serija: School For Heiresses, 6.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Wed Him Before You Bed Him

* * * ½   45 vote
Oceni knjigo:
3

Charlotte Page je pri osemnajstih letih storila življenjsko napako. Z vročekrvnim ravnanjem, ki ga je pozneje krepko obžalovala, je nekomu storila krivico. Čeprav jo je prav to dejanje pripeljalo do lastništva Šole za mlade dame gospe Harris, pa svoje mladostne ljubezni ne more pozabiti.

Niti sanjalo se ji ni, da je ta moški zdaj njen brezimni dobrotnik, skrivnostni bratranec Michael. Njegova maščevalna spletka, ki jo je skoval kot pripravo na uničujoče posledice, pa se je hitro spremenila v ravnanje iz ljubezni.
Charlotte nujno potrebuje njegovo pomoč. Jo lahko reši pred bližajočo se nesrečo, ne da bi ji moral razkriti grdo skrivnost svoje pretveze? Ali pa ju bodo napake iz preteklosti za vedno razdružile?

Komentarji:

  1. Lady Starlight 10/01/2018 7:33

    Izjemen zaključek serije o dedinjah. Koliko sta morala Charlotte in njen bratranec Michael prebroditi, da sta lahko znova zaživela v ljubezni, koliko je bilo po neumnosti izgubljenih let. A glavno je, da je ljubezen zaživela še močneje kot prej in sta prerasla mladostniške napake.

  2. Sabina 15/02/2018 19:34

    Res lep zaključek serije, se strinjam z lady Starlight! Že od samega začetka serije sem nestrpno čakala na Charlotte in njenega “bratranca Michaela” in me veseli, da se je splačalo potrpeti, saj je njuna zgodba res nekaj posebnega. Sicer sta res po nepotrebnem zapravila veliko let zaradi neumnih mladostnih nesporazumov, vendar je ljubezen postala zato le še toliko bolj goreča. Bratranec Michael pa je sploh pravi cuker od moškega. :)

  3. Taddie 24/03/2018 19:34

    Preprosto odlična! Mojstrsko napisana. Se mi zdi, da je kar moja najljubša v seriji – zelo, zelo mi je pri srcu tal “bratranec Michaael”. Malce žalostni priokus ostane le ob dejstvu, da sta s Charlotte dejansko izgubila toliko nepotrebnih let, sta pa postala oba mnogo bolj zrela v tem času.

Napiši komentar