Rad bi te držal za roko

Rad bi te držal za roko

Avtor: MARIE FORCE
Serija: Green Mountain, 2. knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: I Want to Hold Your Hand

* * *     28 vote
Oceni knjigo:
5

Hannah je po tragični izgubi moža v Iraku prepričana, da nikoli več ne bo nikogar ljubila … Skoraj sedem let po moževi smrti Hannah še vedno živi v preteklosti in zakopana v spomine. Ni prepričana, ali je že pripravljena – in sposobna – narediti korak naprej v življenju. Boji se namreč, da bo s tem oskrunila spomin na pokojnega moža.

… toda predan in precej privlačen dolgoletni prijatelj jo bo poskušal prepričati o nasprotnem. Ali je resnično prava ljubezen lahko samo ena? Nolan je že dalj časa skrivoma zaljubljen v Hannah, vendar razume, da mora preboleti izgubo in sama začutiti željo po spremembi v življenju. Vse se spremeni, ko jo Nolan poljubi. Takrat se mu končno ponudi priložnost, da ji zaupa svoja čustva in jo začne počasi osvajati, vendar se zaveda, da ne sme hiteti in je preplaviti s poželenjem in potrebo po njej, pač pa ji mora korak za korakom pokazati in dokazati, da je vreden njene ljubezni in da je v življenju mogoče ljubiti več kot samo enkrat.

Šele ko bo dala ljubezni ponovno možnost, bo ugotovila, kako bogato lahko človeka obdari življenje.

Komentarji:

  1. Klara 25/04/2018 18:52

    priporočam za branje….

  2. lina 09/11/2018 18:44

    Lepa. A bodo prevedene tudi ostale iz te serije?

  3. S.Girl 25/02/2020 12:16

    Tudi druga zgodba, združenje veliko preveč mlade vdove Hannah z Nolanom, najboljšim prijateljem njenega pokojnega moža, je lepa zgodba ….

  4. nani 24/08/2020 10:20

    zelo lepa zgodba. ušlo mi je nekaj solz…priznam.

  5. Narcisa 02/08/2022 18:07

    Mmmm, lepa vsebina. Zanimiva družina. Navijala sem za Hannah in Nolana.
    Priporočam za branje.

Napiši komentar