Siloviti udarnik

Siloviti udarnik

Avtor: MONICA MCCARTY
Serija: Highland Guard, 10.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: The Striker

* * * * ½ 18 vote
Oceni knjigo:
7

Ni poti nazaj, toda ali ljubezen lahko dobi drugo priložnost?

Pred šestimi leti je Eoin ‘Udarnik’ MacLean preživel največjo preizkušnjo v bitki, v kateri je bil Robert the Bruce strahovito poražen. Obenem si je z izbiro neveste nakopal sovraštvo njenega očeta in nezaupanje soborcev iz Višavske straže, ki sovražno gledajo na mlado Margaret MacDowell in njen klan. Eoin mora Bruceu obljubiti, da bo pred ženo skrival vse podrobnosti o elitni Višavski straži, zato ji nikoli ne pove, kaj načrtuje in kam je namenjen.
Toda Eoin ne pričakuje najhujšega: da ga bo iskro dekle, v katero se je zaljubil in se z njo poročil, izdalo. Krivi jo – in sebe, ker ji je zaupal – za katastrofo, v kateri sta umrla Bruceova brata, zato jo izbriše iz svojega srca in zapusti, ne da bi se mislil vračati. A ko mu Bruce ukaže, da mora osvojiti težavno severozahodno provinco Galloway – ki ji vlada ženin oče – si premisli. Še posebej, ko izve, da se žena, ki misli, da je mrtev, namerava ponovno poročiti. Te poroke nikakor ne namerava zamuditi.
Vendar nikoli ni vse črno ali belo. Margaret pozna drugačno plat zgodbe … in čuva največjo skrivnost za Eoina.

Komentarji:

  1. Lady Jane 10/01/2018 0:02

    No ja, lepa, ampak niti približno kot prejšnje. Meni je vsaka naslednja slabša in v vsaki so moški bolj otročji. Skratka, za prebrat, ne pusti pa takega vtisa kot Poglavar ali Sokol, ki sta meni najboljši.

  2. Lady Starlight 10/01/2018 7:34

    Meni je bila pa ena lepših njenih. Mi je bila zelo všeč. :)

  3. Sabina 10/01/2018 10:52

    Zelo dobra!

  4. monique 11/01/2018 12:43

    Meni je bila tudi ta ena izmed boljših. Zelo zanimivo mi je bilo videti Bruca, go je bil še earl Carrick. Eoin in Maggie sta bila pa tak lušten par, samo kaj ko sta imela toliko težav. To so morali biti res težavni zakoni, ko sta bila mož in žena iz nasprotujočih strani.

  5. neja 15/01/2018 7:41

    Monique, napisala si komentar, ki sem ga jaz imela v mislih!

  6. Taddie 24/03/2018 19:37

    Izjemna! Človek sploh ne ve več, katero bi izbral za najljubšo, ker so vse odlične (tudi Gregorjeva je dobro napisana, čeprav je on kot lik razočaral). Tako lepa zgodba je to, ko dihaš z junakoma in jima želiš, da se ponovno najdeta oziroma da tako silna ljubezen preživi vse prepreke in nenavadna (slaba) naključja oziroma ljudi, ki delajo proti njima. Ni vselej vse tako, kot bi človek mislil na prvi pogled, naučiti se je treba videti onkraj očitnega, ker ni nujno pravilno. Oba junaka skozi zgodbo zrasteta, se osebnostno oplemenitita in njuna ljubezen, ki dobi drugo priložnost, je zaradi tega še silovitejša. Res sem izjemno uživala, zelo vtisna knjiga <3

  7. danijela 06/05/2018 19:53

    Po nekaj manj prepričljivih vmes je ta spet TOP!

Napiši komentar