Ujetnik mojih želja

Ujetnik mojih želja

Avtor: JOHANNA LINDSEY
Serija: Malory Family, 8.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Captive of My Desires

* * * *   13 vote
Oceni knjigo:
2

Gabrielle Brooks odpluje iz Anglije na Karibe, da bi poiskala očeta. Tam pa jo čaka nepopisno presenečenje – njen oče je pirat! Po treh letih življenja pri očetu in skupnega iskanja zaklada je čas, da se Gabrielle vrne v London, da si poišče moža. Na pomoč ji bo priskočil James Malory, očetov stari prijatelj. Jamesova žena Georgina in njen brat Drew spremljata Gabrielle na vse dogodke in plese londonske sezone.

Drew Anderson, privlačni ameriški kapitan in zabavni falot, zaplete Gabrielle v neprijeten škandal, noč preden bo odpotoval domov. Toda ne pomisli na to, da piratova hči ni od muh in da že kuje maščevanje – ukrade mu ladjo, on pa postane njen ujetnik. Ko se začne med njima iskriti od prekipevajoče strasti, se znajdeta v zmedi, saj se ne ve več, kdo je ugrabitelj in kdo ujetnik.

»Johanna Lindsey pozna skrite strasti žensk … in ustvarja pravljice.« – Romantic Times

Komentarji:

  1. Lady Starlight 30/01/2018 21:41

    Sprva se mi je malo vlekla, ampak, ko se je pa začelo dogajati, se je pa, kot se šika – in nastala je očarljiva ter iskriva romanca. In glavna junaka sta bila ravno za skupaj.

  2. Nika 12/04/2019 19:48

    Uau.Huda zgodba,dialogi,cutna kemija med junakoma.Ko bi vsaj pisateljica malo bolj razvila posteljne prizore,bi bila cudovita z wow efektom.

Napiši komentar