Lebdenje

Lebdenje

Avtor: KRISTEN ASHLEY
Serija: Magdalene, 2.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Soaring

* * * ½   8 vote
Oceni knjigo:
2

Ameriška dedinja Amelia Hathaway mora začeti znova. Izvedela je, da jo je mož varal, in ko ji je vse, kar si je v življenju želela, spolzelo med prsti, se je zlomila. Ko je udarila nazaj, da bi ga prizadela, je izgubila še spoštovanje svojih otrok. Kot da to še ne bi bilo dovolj, se je mož odločil, da se bo z otrokoma preselil v mestece Magdalene.

Amelia odide za njimi in se odloči, da je čas, da se postavi na noge. Preseli se v Modri previs, odločena, da bo najprej znova osvojila svoja otroka. Njene škatle še niso niti razpakirane, ko sreča čudovitega moškega, Mickeyja Donovana, ki živi čez cesto.
Zgolj pogled je dovolj, da Amelia ve, da si ga želi. A težava je, da vse kaže, da ji ta prijazni moški ne vrača naklonjenosti, vsaj ne takšne, po kateri hrepeni ona.

Amelia se odloči vzeti usodo v svoje roke. Odločno se loti popravljanja napak iz preteklosti, s pokončno držo in vztrajnostjo poskuša prodreti skozi oklep odpora svojih otrok, hkrati pa se spopada z nezadržno privlačnostjo prijaznega soseda.

Komentarji:

  1. Travniske cvetice 03/05/2018 17:20

    Predolga. Zgodba je lustna ampak vsekakor nima vsebine za toliko strani. Odstavke sem kar preskakovala i si zelela, da se konca.

  2. jakička 09/08/2018 13:20

    Vau. Knjiga ima res 500 strani, ampak prebrala sem jo 2-krat. In ponovno sem prebrala njeno predhodnico Zadnja želja. Dialogi so enkratni. Pisateljica je prava mojstrica dialogov. Upam, da bo naslednja knjiga o šerifu….

Napiši komentar