Vojvodova ponudba

Vojvodova ponudba

Avtor: TESSA DARE
Serija: Girl Meets Duke, 1.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: The Duchess Deal

* * * *   28 vote
Oceni knjigo:
6

Po vrnitvi iz vojne je seznam opravkov vojvode Ashburyjskega kratek, vendar prav nič prijeten: tuhtanje in mrko gledanje, ponoči pa ustrahovanje londonskih nepridipravov. Potem dobi seznam še eno točko. Potrebuje dediča – kar pomeni, da potrebuje najprej ženo. Ko se v njegovi knjižnici pojavi šivilja Emma Gladstone, vikarjeva hči iz Hertfordshira, oblečena v poročno obleko, se vojvoda kar takoj odloči, da bo primerna.

Njegovi pogoji so preprosti:
• mož in žena bosta samo ponoči;
• nobenih luči, nobenega poljubljanja;
• nobenih vprašanj o njegovih brazgotinah;
• ter zadnje in najpomembnejše: ko bo noseča z njegovim dedičem, jima ni treba nikoli več deliti postelje.

Toda Emma se ne da kar tako. Tudi sama postavi nekaj pravil:
• vsak večer bosta skupaj večerjala;
• ob pogovoru;
• in neomejenem draženju;
• ter zadnje in najpomembnejše: ko vidi moškega pod brazgotinami, ji ne more preprečiti, da bi se zaljubila vanj.

Komentarji:

  1. monique 20/03/2018 0:24

    Tessa je spet napisala čudovito romanco! Jaz sem se tako nasmejala duhovitim dialogom med Emmo in Ashem. Še posebej sem se zabavala, ko je iskala ljubkovalnice zanj. Po mojem mnenju zmaga precious angel muffin :D Na sploh je bila celo zgodba tako ljubka, da se se potem, ko sem jo prebrala, počutila kot da sem v enem rožnatem mehurčku. Zares priporočam in že komaj čakam 2. del, ki izide avgusta.

  2. monique 20/03/2018 0:26

    Aja pa še en komentar na naslovnico. Meni je res lepa, samo ne vem, zakaj so morali na slovenski izdajo skoraj pol slike prekriti z naslovom. Čisto brez potrebe je, da je naslov na tej roza tablici. V originalu veliko lepše izpade.

  3. Sabina 20/03/2018 14:41

    Čudovita naslovnica, pravljična vsebina. Zgodba o Ashu in Emmo mi je bila zelo všeč in komaj čakam nadaljevanje.

  4. Lady Starlight 20/03/2018 15:10

    Joj, ta je bila pravi balzam za dušo – Tessa pač zna, njen humor je edinstven in kakšna junaka. Kot pravi monique, je bilo tudi meni všeč, ko ga je izzivala s temi ljubkovalnicami, hihih. In tudi naslovnica je več kot čudovita … se že veselim nadaljevanja … kot vedno pri Tessi.

  5. Taddie 30/03/2018 20:19

    Lepa zgodba, z iskrivo glavno junakinjo, ki jo preveva optimizem navkljub težki preteklosti. Se strinjam, da je iskanje pravega vzdevka za Asha neizmerno duhovito :-) Glavni junak je trpeči moški, ki se mora spoprijeti z marsičem, sploh s svojim doživljanjem sebe. Sicer v resnici fabula ni kaka nova, smo že brale podobne, vendar pa jo zna Tessa odlično ubesediti. Se veselim naslednjih v seriji.

  6. Travniske cvetice 03/05/2018 17:23

    Ena boljsih romanc, ki sem jih prebrala v zadnjem casu. Priporocam.

Napiši komentar