Moj popolni valček

Moj popolni valček

Avtor: ANNE GRACIE
Serija: Merridew Sisters, 2.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: The Perfect Waltz

* * * *   21 vote
Oceni knjigo:
2

Prišel si je poiskat priročno nevesto …
Londonska plesna sezona je le stežka primerno okolje za črno ovco visoke družbe. Toda Sebastian Rayne nujno potrebuje žensko, ki bo poskrbela za njegovi mlajši sestri, in zato išče zase nezapleteno in prizemljeno ženo. Seveda nikakor ne potrebuje Hope Merridew, ki je kljub osupljivi lepoti s svojo živahnostjo najmanj primerna med vsemi.

… in namesto tega našel ljubezen. Kdo je ta skrivnostni moški, ki s pogledom požira Hope Merridew? Govori se, da je nevaren, da je njegova družinska preteklost mračna. Bi lahko ta skrivnostni Sebastian izpolnil njene sanje, da bo s popolnim moškim odplesala popolni valček?
Ali ima valček tolikšno moč, da poveže dve tako različni osebi v slastno igro poželenja in čutnosti?

Komentarji:

  1. Lady Starlight 02/06/2018 9:28

    Meni bombastična, iskriva, hitro berljiva – sestri Merridew sta fantastični – še zlasti Hope mi je tako super karakter in seveda tudi Sebastian ni bil od muh. Pa Giles – prav popestril je knjigo. Pri tej knjigi ni bil popoln le valček, ampak čisto vse. ;)
    Komaj, komaj, komaj čakam nadaljevanje. Obe njeni knjigi sta mi bili zelo lepi.

  2. Taddie 13/09/2018 21:00

    Knjiga, ki jo preveva optimizem in ki nosi sporočilo, da ti nihče ne bo dokončno zlomil duha, če mu ne boš pustil oziroma da si mora vsakdo dati priložnost za srečo. Zabavna, duhovita, na trenutke pa tudi malce žalostna. Zgodba je sicer polna vsega, a to lepo zaobjame neugnanega duha Hope Merridew. Tudi v tej zgodbi se prepletata dve romanci in treba je priznati, da je Giles zelo zabaven in zanimiv lik in škoda, ker z Elinore nimata kar svoje zgodbe. Hope je junakinja, ki jo človek mora imeti rad, Sebastian pa ti priraste k srcu, ker ima res lep, zrel značaj in ve, kaj je spoštovanje do sočloveka, zna se tudi vživljati v ljudi, ki štejejo.

Napiši komentar