Ena sama velika skušnjava

Ena sama velika skušnjava

Avtor: JOHANNA LINDSEY
Serija: Malory Family, 9.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: No Choice But Seduction

* *       15 vote
Oceni knjigo:
5

Nič ga ne more ustaviti pri osvajanju njenega srca … Ali bi se na viharni pustolovčini morala predati njegovi drzni očarljivosti? Ko v Hyde parku ugrabijo hčer Anthonyja Maloryja, pristane ugrabiteljevo sporočilo v napačnih rokah sorodnika Maloryjev, Boyda Andersona. Medtem ko skupaj z Anthonyjem išče deklico, se trudi pokazati zlikovcu, kar mu gre.

Nikakor pa se ne nadeja, da bo naletel na Katey Tyler, potnico na njegovi ladji med nedavno plovbo. Nedolžno Katey, ki je pobegnila iz svojega dolgočasnega mesta in se v iskanju pustolovščine nameravala opraviti na pot okoli sveta, čaka največja avantura, ko bo vzbudila Boydovo pozornost.

Katey čaka nešteto presenečenj, ki si jih ne bi mogla zamisliti niti v najbolj drznih in pustolovskih sanjah.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 06/08/2018 8:30

    Več kot odlična.

  2. mikica 21/09/2018 8:30

    Meni pa ni in ni šla… Ne vem, stil pisanja mi ne ustreza in nisem je mogla prebrati do konca… isto sem opazila že pri prejšnjih knjigah te avtorice, vsaka naslednja mi je samo še bolj naporna kar se mene tiče sem s to pisateljico opravila.

  3. nika 14/04/2019 18:08

    Meni so bile vse všeč, tale pa nikakor. Eno samo prepiranje, Boyd je cel čas samo klečeplazil, tista “punčara (ne morem drugače reči) pa je cel čas samo trmarila in se jezila. Nad knjigo sem zelo razočarana.

  4. Danijela 27/08/2019 8:49

    Vse ostale doslej so mi bile zelo všeč, tole pa res še komaj berem, sem že čisto pri koncu, pa ne vem, zakaj tale Boyd še sploh vztraja….

  5. petra 06/12/2020 0:33

    Krasna. Celotna serija mi je zelo všeč, upam, da sledijo prevodi nadaljevanj.

Napiši komentar