Ukradena Mackenziejeva nevesta

Ukradena Mackenziejeva nevesta

Avtor: JENNIFER ASHLEY
Serija: Mackenzies / Highland Pleasures, 8.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: The Stolen Mackenzie Bride

* * * ½   21 vote
Oceni knjigo:
5

Malcolm, najmlajši sin iz škandalozne družine Mackenzie, velja za divjega in neukrotljivega … dokler ne spozna ženske, ki se ji ne more upreti. Lady Mary Lennox je Angležinja, njen oče je srčno zvest kralju, ona pa obljubljena drugemu. Z Malcolmom se ne bi smela niti pogovarjati, toda Škot jo očara in njuni ukradeni trenutki na samem se razplamtijo v strast, o kakršni ni niti sanjala.

Ko med Višavci in kraljevo vojsko izbruhne vojna, se jima načrti o pobegu sfižijo. Malcolm se mora tako kot pravi, drzni škotski bojevnik na vse pretege potruditi, da bo preživel in Angležem sredi vojne vihre izpred nosu ukradel ženo.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 06/07/2018 19:26

    Zelo lepa, Ahleyjeva pač zna. In joj, kako sta mi bila všeč junaka, še zlasti Mal, v njega sem se prav zaljubila. To je res pravi junak.

  2. Sabina 01/08/2018 10:30

    Luštno branje, mi je pa Mal definitivno največji adut te knjige.

  3. Nika 27/01/2019 1:40

    Skoraj cela knjiga ena sama bitka in vojna,ampak vsecna knjiga.

  4. Taddie 28/01/2019 15:55

    Zelo mi je bila všeč. Zabavna, romantična, ravno pravšnji zgodovinski okvir. Glavna junaka sta polna življenjske sile, duhovita in zelo srčna, njuna kemija pa izjemna.

  5. Ana 18/08/2023 7:05

    Ob branju se resnično zaljubiš v Mala, energija in kemija z Mary je tako otipljiva, da knjige ne gre odložiti. Njuno dopolnjevanje, njeno hitro učenje in pripravljenost pomagat. Res pa da je v knjigi veliko bojnih prizorov iz Škotske.

Napiši komentar