Nedosegljivo

Nedosegljivo

Avtor: MADELINE SHEEHAN
Serija: Undeniable, 3. knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Unattainable

* * * * ½ 11 vote
Oceni knjigo:
1

To ni nežna in krepostna ljubezenska zgodba. To je zgodba, polna zmešnjav, surovosti in osebnih tragedij, ki močno preizkušajo ljubezen, ki veže dvoje ljudi.

Ljubezen ne izniči dejstva, da so ti zlomili srce, in prav gotovo ne more nikogar spremeniti. Kljub temu pa nas vezi ljubezni, ne glede na to, kako stare, zguljene in scefrane postanejo, neusmiljeno vežejo na tiste, ki jih ljubimo.

Opozorilo! Pred vami ni ljubezenska zgodba, ki bi kipela od nežnosti in kreposti. Namesto tega je polna zmešnjav, surovosti in osebnih tragedij. Pripoved vzame ljubezen in potepta njeno nedolžnost, ukrade trenutke čistosti in stre srca zlomljenih. Začne se v otroštvu, ko deklica stke vez s fantom, a nato zavije na uničevalno pot – večkrat kot ne poraja bridkost, pogosteje rani kot celi –, ki močno preizkuša vez, ki povezuje dvoje ljudi.

Tegen Matthews je hči Dorothy Kelley, ženske, ki dela za Peklenske konjenike. Nelepo dekletce se tako znajde v surovem svetu nezakonitega motorističnega kluba. Ko nekega dne spozna prijaznega in lepega dečka Cagea Westa, se oklene njegove topline in pozornosti. A ko čedni mladenič, sin predsednika Peklenskih konjenikov, odrase, se zave moči, ki ju imata njegov globoki glas in nasmešek z jamicami v licih. Naključno srečanje Tegen za vselej priveže nanj, toda njuna pot vijuga po ostrih ovinkih obžalovanj, napak in srčnih bolečin ter do skrajnosti napenja vezi, ki ju družijo. Cage in Tegen se srdito borita, a ljubita še gorečneje – in nazadnje ju trnova pot le privede na cilj.

To je Tegenina in Cageeva zgodba.

Komentarji:

  1. nani 01/12/2019 17:41

    Branje te zgodbe lahko poistoveti vožnjo po nevihtnem morju. Srčne bolečine ti pridejo do živega in
    želiš si da bi se čimprej končale. Celotno zgodbo prebereš na mah, ker te do konca drži v nemilosti.

Napiši komentar