Nekoč angel

Nekoč angel

Avtor: TERESA MEDEIROS
Serija: Novela
Zvrst: ZG

Org. naslov: Once an Angel

* * * ½   12 vote
Oceni knjigo:
3

Trnuljčico prebudi poljub pridaniča … Po tem, ko je zavrnil dediščino in vojvodski naziv, je odšel na Novo Zelandijo. Zadnja stvar, ki jo je pričakoval na neokrnjeni obali rajskega otoka, je bila na pesku speča lepotica, zvita kot dete v siju mesečine. Njegov težko pridobljeni mir je tako dodobra pretreslo bitje s skrivnostno preteklostjo.

Osirotela in oropana dediščine je Emily Claire Scarborough prejadrala pol sveta, da bi našla moškega, ki je obljubil njenemu očetu, da bo po njegovi smrti skrbel zanjo. Potem pa jo je pustil osamljeno v neki angleški šoli. Odločena je, da ji bo plačal za vsa ta leta samote – in to ne kar tako, pač pa s svojim srcem.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 26/08/2018 7:37

    Tudi tale odlična, Medeirosova je vsekakor ena mojih ljubših avtoric.

  2. Taddie 19/09/2018 19:11

    Knjiga za petico že samo zato, ker je drugačna, ker odstopa z zgodbo in ker se vselej zasuka v povsem nepredvidljiva ravnanja in dogajanje! To je mojstrstvo: obdržati žanrske značilnosti, a pridodati povsem svoj pečat. Zanimiva zgodba, junaka (junaki), ki te potegnejo v vrtinec dogajanja … In doživeto opisano okolje, da se lahko potopiš v prizorišča. Priznam, brala sem z nekaj pavzami, ker se mi je včasih zazdelo vsega preveč in sem predahnila. A ravno to je plus te knjige, vseeno te potem vleče dalje – le kaj se bo še dogodilo oziroma kako bosta ravnala glavna junaka. Zelo priporočam :-)

  3. Sabina 16/10/2018 16:45

    Lepa zgodba, čeprav mi je bila prva za odtenek boljša. Zgodba Nekoč angel je postavljena v posebno okolje, ki jo naredi za nekoliko drugačno v dobrem smislu. Priporočam!

Napiši komentar