Baron

Baron

Avtor: JOANNA SHUPE
Serija: Knickerbocker Club, 2.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Baron

* * * * ½ 11 vote
Oceni knjigo:
3

Zlata doba mesta New York blesti tako kot možje iz kluba starih in bogatih Newyorčanov, ki imajo v rokah vso oblast. Toda eden od pragmatičnih industrialcev bo pravkar spoznal, da si človek življenje sicer lahko kroji sam, ljubezen pa je stvar usode.
William Sloane, ki se je rodil v eni najuglednejših newyorških družin, je železniški baron, ki ima prave prijatelje na pravem mestu. Ne glede na vse, kar je dosegel, vedno hoče doseči še več. Zagotovil si je najvišje mesto v družbi in zdaj se ozira po politični karieri. Nihče ga ne bo odvrnil od tega cilja – razen morda očarljive sleparske umetnice, ki je na tej poti ni predvidel.
Ava Jones se preživlja na edini način, ki ga pozna. Kot ‘Madam Zolikoff’ vodi za nos občinstvo,
eš da je sposobna komunicirati z duhovnim svetom. Toda njen skrbno ustvarjeni lik je skoraj uničen, ko v njeno življenje vstopi Will Sloane – in razkrije njeno goljufijo. Sleparka je prepričana, da čednega milijonarja lahko premami, da bo obdržal njeno skrivnost zase, in da svoje sposobnosti lahko uporabi pri njegovi kampanji – dokler on ne postane tisti, ki jo popolnoma uroči.

Komentarji:

 1. Lady Starlight 30/09/2018 6:08

  Uživala sem v branju vsake strani.

 2. Taddie 04/10/2018 17:51

  Johanna Shupe hitro postaja ena mojih bolj priljubljenih avtoric :-) Tudi pri drugi v seriji so se listi kar sami obračali. Zanimiva, malce drugačna zgodba, ki pa se konča tako, kot se mora ❤ Will je res malce snobovski (hehe, prav, priznam, da kar precej) in na prvi pogled ves poštirkan, ma kot hitro spozna tudi Ava, zna ratat pošteno razmršen ;-) In jaz imam slabost, ki se ji pravi natanko taki junaki, kot je ta :-P Zgodba ima čisto vse elemente odlične zgodovinske romance: ljubezen, ki se zdi nemogoča, trenutke, ob katerih ti zastane srce, nekaj res pravih zlikovcev, ki stopijo na pot sreči glavnih likov, in romantični razplet. Uh, a sem že omenila, da je tudi Will tako vroč kot Emmett iz prve knjige? ;-)

 3. Danijela 21/10/2019 12:23

  Super knjiga, prebrala v enem dnevu.

  Hitro se odvija, bralca potegne, ljubezen med glavnima junakoma je res opisana tako kot je treba ;)

  Proporočam!!

Napiši komentar