Hrepenenje po ljubezni

Hrepenenje po ljubezni

Avtor: MARIE FORCE
Serija: McCarthys of Gansett Island, 7.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Longing for Love

* * *     28 vote
Oceni knjigo:
2

Najbolj priljubljena junakinja, Tiffany Sturgil, ukrade vso pozornost v Hrepenenju po ljubezni, saj v središču mesta odpre trgovino Poredne in zgledne. Končno ločena in pripravljena na nov začetek se Tiffany sprašuje, ali seksi policijski načelnik Blaine Taylor po njunem lanskem burnem srečanju misli nanjo tako pogosto kot ona nanj.

Takrat ji je rekel, naj se mu nemudoma oglasi, ko bo tudi uradno ločena. Toda odprtje trgovine in njena malce nenavadna oglaševalska kampanja sta postavila otoško kraljico perila in policista v rahel konflikt. Kljub njunim medsebojnim bojem bodo bralke, ko bosta ta dva končno zakopala bojno sekiro, potrebovale gasilne aparate, saj bo vročica med njima nenadzorovano narastla!

Blaine se je v preteklosti prevečkrat opekel, da bi še tvegal z nepremišljenostjo. Vendar hitro odkrije, da se pod Tiffanyjinimi sarkastičnimi pripombami in trdim oklepom skriva zlato, a ranjeno srce. Prav tako odkrije, da ne bi bilo nič narobe preizkusiti spolne igrače, zato jo prepriča, da ne more prodajati blaga, ne da bi ga najprej poskusila …•

Komentarji:

  1. Klara 04/10/2018 18:00

    Najboljša sam kaj ko jih nimajo še v nekaterih knjižnicah!

  2. Travniske cvetice 27/10/2018 22:54

    Vmes sem jih nekaj izpustila, ker me ta stil ni pritegnil in pri tej sem dobila ponovno pritrditev. Dolgčas.

Napiši komentar