Nevesta za viteza

Nevesta za viteza

Avtor: SUE- ELLEN WELFONDER
Serija: MacKenzie, 5.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Bride for a Knight

* * * *   6 vote
Oceni knjigo:
2

Na večer svoje vrnitve na grad Baldreagan Višavec Jamie Macpherson ne more verjeti lastnim očem: zlatolasa lepotica, obsijana z mesečino na jasi svete Brigite, je tako nežna in lepa, da je lahko samo vila. Ob poželenju, ki v njem narašča kakor plimski val, vitez hrepeni po tem, da bi jo znova videl. Naslednjič je presenečenje še večje: Aveline Matheson je oseba iz mesa in krvi, nevesta za njegovo dogovorjeno poroko, ženska, ki si želi odkrivati užitke zakonske blaženosti. In gorje tistim, ki bi ovirali njuno ljubljenje!
Vendar mladoporočencema grozi nevarnost. Jamiejev najtemačnejši nasprotnik je že pomoril njegove brate in zdaj grozi z uničenjem slehernega Macphersona. Toda sovražnik ni računal na to, da je Jamie pripravljen storiti popolnoma vse, da svojo nevesto ohrani pri življenju in v svojem naročju za vedno …

Komentarji:

  1. Lady Starlight 30/09/2018 6:10

    Ta mi je bila prečudovita, prav v stilu prve in v bogatem slogu, ki smo ga pri tej pisateljici vajeni. Tudi zgodba je bila lepa, Jamie pa oh in sploh.

  2. Taddie 04/10/2018 17:56

    Lady Starlight, se strinjam s tabo :-) Za razliko od predhodne, 4. v seriji, mi je mnogo bolj všeč. Spet ‘stara’ Sue-Ellen Welfonder :-) Lepa zgodba, všečna glavna junaka, zelo sem bila vesela tudi, da spet srečamo nekatere junake iz predhodnih knjig. Najbolj od vsega pa moram pohvaliti izjemno ustvarjeno vzdušje v knjigi. Se prav preseliš na Škotsko :-) In pisateljičin jezik je res lep.

Napiši komentar