Nežna uspavanka

Nežna uspavanka

Avtor: LORRAINE HEATH
Serija: novela
Zvrst: ZG

Org. naslov: Sweet Lullaby

* * * *   29 vote
Oceni knjigo:
7

Zapeljana, zapuščena, noseča … Rebecci vse kaže, da je njeno življenje uničeno, da so njene sanje o ljubezni poteptane in prihodnost vse prej kot svetla in brezskrbna.

Ko Rebeccin ljubimec pobegne, se ji življenje obrne na glavo. Iz omamne višine zanosne ljubezni pade na kruta realna tla. Da bo mera polna, jo oče prisili v poroko z rančarjem. Vendar Rebecca ne more zaživeti novega življenja, ker nima moči, da bi pozabila moškega, ki jo je zapustil.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 30/09/2018 6:04

    Zelo lepa, res doživeto napisana in Jake je bil moški pa pol, prav sanjski. Ampak me je pa pri vsej knjigi zmotila Rebecca, ki se je vsaj meni izkazala za nevredno Jaka.

  2. Travniske cvetice 05/11/2018 23:47

    Ah, še ena krasna zgodba. Kaj pa vem, ne strinjam se z predhodnico. Včasih, ko so se poročali že po pogledu ali dveh je vrjetno vsaka ženska mislila, da je zaljubljena. In njej je dal Jack možnost, da odide. To je še več kot ljubezen.
    Nujno jo morate prebrati.

  3. Nataša 20/12/2018 19:11

    Zanimiva od začetka do konca. Vredna branja.

  4. Lady Jane 07/02/2019 18:47

    Čudovita knjiga, ne moreš je odložiti dokler je ne prebereš do konca. Se strinjam z Lady Starlight, je Rebecca nevredna Jacka. Toplo priporočam branje, knjiga je res top. Ne pozabite si nabavit robčkov preden začnete z branjem.

  5. Taddie 26/02/2019 16:36

    Lepa zgodba. Jake je res izjemen moški, Rebecca pa spozna, da je ljubezen vse kaj drugega kot zgolj poželenje. Za mlado dekle dokaj zrelo razmišlja in se uči skozi izkušnje ter dejanja. Realistično.

  6. nani 18/08/2019 11:04

    To je zgodba, ki te zasvoji. Jake je moški, ki te ne pusti ravnodušnega. ima ogromno srce in je res izjemen. Ona ga je v celoti spoznala, ko ga je zapustila. Zelo življenjsko. Dostikrat cenimo,šele ko izgubimo.

  7. Narcisa 14/05/2021 19:40

    Lepa zgodba. Po eni strani żalostna. Jake je res moški in pol z velikim ,velikim srcem. Saj je tudi Rebecca po eni strani poštena. Żelela si je priti na jasno glede njene ljubezni. Vesela sem, da je bogastvo Bretta ni premamilo, …. pa saj je nebi mogel, ker je bil podleż. Vesela sem srečnega konca s še enim sinčkom Jaka. Zelo priporočam v branje.

Napiši komentar