Vojvodinja se ločuje

Vojvodinja se ločuje

Avtor: SARAH MACLEAN
Serija: Scandal & Scoundrel, 3.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: The Day of the Duchess

* * * *   14 vote
Oceni knjigo:
5

Seraphina Bevingstoke, vojvodinja Havnska in ena od Talbotovih sester, se po slabih treh letih vrne v London, vkoraka v parlament in zahteva ločitev od prešuštnega moža. Le tako bo lahko po tistem, ko je izgubila vse, znova zaživela.

Malcolm Bevingstoke, vojvoda Havnski, se je ves ta čas trpinčil, ker je ljubljeno ženo odgnal od sebe. Povsod jo je zaman iskal in zdaj se mu ponudi priložnost, da jo znova osvoji. Zato ji predlaga kupčijo: svobodna bo, brž ko mu najde svojo zamenjavo. Seraphina mora tako celo poletje prebiti v bližini moža, ki ga ne mara več, a se mu vseeno ne more upreti …

Komentarji:

  1. Lady Starlight 30/09/2018 6:09

    Spektakularna, SML je iz knjige v knjigo boljša.

  2. Taddie 04/10/2018 17:54

    Zelo mi je bila všeč. Kako globoka je lahko ljubezen in kako nerazumljena naša dejanja. Nikoli ne sodi po prvem vtisu oziroma ni vse tako, kot je videti. Za koga bi to veljalo bolj kot za naša glavna junaka, ki se globoko ljubita, a skozi leta spoznata, da samo ljubezen ni dovolj. Vendar puške v koruzo ni treba vreči prehitro, življenje nas uči, da so ljudje, za katere se je vredno potruditi. Eden od naukov zgodbe je tudi, da vsi delamo napake in da vse le niso neodpustljive, če se jih človek iskreno trudi popraviti. Zelo lepa zgodba.

  3. nika88 16/10/2018 19:10

    Uf, jaz sem jo prebrala že kar nekaj časa nazaj, takoj ko je izšla. Nimam besed. Tako je čudovita! Komaj čakam nadaljevanja!

  4. Travniske cvetice 27/10/2018 22:47

    Lustna knjiga. Listi kar polzijo.

  5. Bučka 16/12/2018 11:17

    Tudi meni je bila všeč.

Napiši komentar