Alec Mackenzie in njegova umetnost zapeljevanja

Alec Mackenzie in njegova umetnost zapeljevanja

Avtor: JENNIFER ASHLEY
Serija: Zgodbe Škotskega višavja, 9. knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Alec Mackenzie's Art of Seduction

* * * ½   16 vote
Oceni knjigo:
2

Alec Mackenzie se v izgnanstvu preživlja kot učitelj risanja, kar pa je le krinka, da lahko tačas išče izginulega brata. K njemu se pride učit lady Celia, mlada Angležinja, ki so jo poslali v uk, potem ko je zavrnila poroko z mnogo starejšim moškim, ki ji ga je določila mati. Moški, ki se izdaja za gospoda Finna, jo zelo pritegne. Jasno ji je, da je Škot, toda nemogoče je, da bi bil eden od upornikov, ki so šli nad kralja, sicer bi bil v zaporu ali pa mrtev.

Toda sčasoma o njem odkriva vse več in več, tudi njegovo pravo ime in plemiški naziv. Ne ve pa, zakaj je prišel v Anglijo in da je prepričan, da je ona ključ do uganke, kje je njegov pogrešani brat. In Alec je pripravljen storiti vse, da ga najde.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 28/10/2018 6:36

    Priporočam, niti ena knjiga od Ashleyjeve še ni bila razočaranje, ti dve ta zadni sta pa fantastični. Junaki so odličnih značajev, iskriva je in presneto romantična, skratka prava pravljica je. <3

  2. Ana 18/08/2023 7:02

    Mogoče me je malo zmotilo na začetku, da nekdo drug pripoveduje zgodbo.Sama zgodba je napeta do zadjega, glavna junaka imata otipljivo kemijo, kako jo reši pred še eno materino spletko in kako ima povsod prijatelje, ki mu pomagajo in nasploh mi je bilo všeč, kako Alec govori o svoji družini, kako zelo jih ima rad.

Napiši komentar