Bojevnikova vrnitev

Bojevnikova vrnitev

Avtor: KINLEY MACGREGOR
Serija: Bratovščina meča, 6.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov:

* * * ½   13 vote
Oceni knjigo:
1

Neustrašni moški so brezmejno pripadni drug drugemu, zatiranim in skrivni družbi, imenovani Bratovščina meča. Predvsem pa se nikoli ne predajajo strastnemu hrepenenju svojih plemenitih src.

Kraljica Adara je popolnoma predana svojemu ljudstvu in zemlji, zato ne bo dovolila, da bi ji lakomnež po prestolu ukradel krono. Toda edina možnost, da se poroči, je, da poišče moškega, s katerim se je poročila v otroštvu. Ponosen in ranjen bojevnik Christian Akreški dolguje zvestobo samo svoji skrivni bratovščini – poleg tega si ne želi biti kralj komur koli drugemu kot sebi.

Potem pa se pred njim pojavi gola prelepa tujka in ga zapeljuje s šarmom in čutnostjo, da se ji ne more upreti … pri čemer ga vabi s seboj v njeno kraljestvo … ali … no, da ji nameni vsaj svojega potomca in naslednjega nosilca krone. Čeprav ji Christian ne obrne hrbta pri zaščiti pred njenimi sovražniki, pa se odloči, da se bo uprl poželenju svojega telesa. Toda kako naj zanika strast, ki ga preplavlja, in nemir, ki ga čuti ob pričakovanju Adarinega poljuba?

Komentarji:

  1. Lady Starlight 28/10/2018 6:37

    Lahko Kinley sploh razočara? S to knjigo je spet dokazala, da ne more. Res lepa zgodba.

Napiši komentar