Nevredna

Nevredna

Avtor: MADELINE SHEEHAN
Serija: Undeniable, 5.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Undeserving

* * * *   18 vote
Oceni knjigo:
5

To ni nežna romantična pripoved, temveč zgodba o ljubezni, ki se rodi med dvema človekoma na robu obupa. Debbie Reynolds in Damon Fox prihajata iz različnih svetov, toda oba hrepenita po nečem globljem.

Debbie je pobegnila od doma in je namenjena v bleščeče velemesto New York City. Toda življenje na cesti je vsakodnevna borba – od iskanja hrane in varnih prenočišč do izogibanja neznancem s prav nič častnimi nameni. Debbie ob tem išče smisel obstoja,v katerim vidi le bolečino in nesmisel.

Damon ‘Pridigar’ Fox, podpredsednik motorističnega kluba Srebrni demoni, je pred kratkim odslužil zaporno kazen zaradi nekega nezakonitega klubskega posla. Zavedajoč se, da zapora, če ostane v klubu, bržkone ni videl zadnjič, začne na novo tehtati svoje življenjske odločitve in nenadoma podvomi o vsem, kar je kdaj poznal. Nenadoma si zaželi, da bi se lahko izvil sponam kluba.

Ko se njune poti prekrižajo, Debbie in Pridigar drug v drugem najdeta mir, po katerem sta hrepenela. Toda prav kmalu Pridigarja dohiti nekdanje življenje, Debbie pa se v obupani želji, da bi obdržala edinega človeka, ki je bil do nje prijazen, znajde ujeta med smrtonosnimi in mogočnimi silami, o katerih ne ve ničesar.
To je Debbiejina in Pridigarjeva zgodba.

Komentarji:

  1. Sabina 28/10/2018 12:34

    Poleg Deucejeve in Evine zgodbe, ki je najboljša v seriji, je Nevredna takoj za njo.
    Tragična in čustvena zgodba, mene se je močno dotaknila.

  2. jana 06/11/2018 15:50

    Odlično branje. Z razkritimi skrivnostmi. Se te dotakne in ti ne pusti spati.

  3. star 28/05/2019 17:34

    Ta mi je najboljša v seriji. Res odlično branje. Kot sta omenili predhodnici, se te res dotakne….Priporočam v branje!

  4. nani 01/12/2019 17:52

    se strinjam s predhodnico. Tudi meni je ta zgodba krona vseh ostalih. Vendar je vredno prebrati vse po vrsti, ker v tej zgodbi izvemo, kako se je začelo in dobimo več odgovorov iz prejšnjih zgodb.Priporočam.

  5. Rachioecn 12/09/2021 20:28

    (palimpsests). In the XIII-XV centuries in

Napiši komentar