Zapeljevanje princa

Zapeljevanje princa

Avtor: TERESA MEDEIROS
Serija: Once Upon A Time, 1. knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Charming the Prince

* * * * ½ 14 vote
Oceni knjigo:
4

Ena izmed najbolj očarljivih različic zgodbe o Pepelki! Lord Bannor pogumni se nikoli v življenju ni bal ničesar, dokler se vojna ne konča in se znajde prepuščen na milost in nemilost kopici neutrudnih otročajev. Nujno potrebuje ženo, ki bo krotka, preprosta in ki ne bo hotela z njim zanositi. Otrok ima namreč že tako preveč.

Niti toliko se ne pomuja, da bi si jo šel sam iskat. Toda ko njegova žena prispe s svojo žarečo lepoto, se ne more otresti želje/ po njej. Lady Willow je vse, čemur se je Banner prisegel upirati. Niti sanja se mu ne, da bo združila moči z malimi zgagami in da mu bo dala lekcijo iz tega, kako sladka je lahko včasih predaja!

Komentarji:

  1. Lady Starlight 28/10/2018 6:33

    Wooow, ne morem verjeti, tri knjige od nje in tri povsem drugačne zgodbe, različni slogi in vsak prevzemajoč. <3 Ta je očarala s svojo iskrivostjo, šarmom in romantiko, da so se strani kar same od sebe obračale in je bilo knjigo v užitek prebrati. Priporočam. :)

  2. Sabina 26/11/2018 21:00

    Očarljiva zgodovinska romanca, ki spominja na pravljico.

  3. Travniske cvetice 06/12/2018 19:43

    Popolna pravljica. Luštna ideja zgodbe.

  4. Taddie 28/01/2019 8:29

    Zopet zgodba, v kateri pisateljica prikaže svoj malce nenavadni slog – povsem nepredvidljiva ravnanja in zasuki v posameznih prizorih. Obilica malce nenavadnega humorja, kar je vse skupaj odlika njenih knjig, ker so vsaj malce drugačne od običajnih zgodovinskih romanc. Sicer zgodba v osnovi žanrsko povsem pade v okvirje takih knjig in je prijetno branje. Vendar me tokrat ni tako zelo prevzela, čeprav jo vsekakor priproočam.

Napiši komentar