V postelji z zapeljivcem

V postelji z zapeljivcem

Avtor: SABRINA JEFFRIES
Serija: Hellions of Halstead Hall, 2.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: A hellion in her bed

* * * ½   34 vote
Oceni knjigo:
3

Obremenjen s škandalom po skrivnostni smrti svojih staršev se zloglasni kvartač, lord Jarret Sharpe, strinja, da bo leto dni ubogljivo vodil družinsko pivovarno, če njegova makiavelijska stara mati prekliče ultimat, da se mora poročiti.

Vendar pa se igralec na srečo ne more upreti, ko mu zapeljiva Annabel Lake predlaga stavo. Če zmaga ona, ji mora pomagati rešiti propadajočo družinsko pivovarno. Če pa zmaga on, mora ona preživeti noč v njegovi postelji. Izid za sabo povleče niz dogodkov, ki grozijo, da mu bodo uničili vse načrte … in razkrili skrivnost, ki jo Annabel že dolgo skrbno čuva.

Ko Jarret odkrije temačnejši razlog, ki je botroval njuni stavi, jo prisili v še eno … in tokrat ne namerava osvojiti le njenega telesa, temveč tudi srce.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 11/12/2018 7:06

    Meni je bila čudovita, kot pač knjige od Jeffriesove so. Jarreta je zaznamovala smrt staršev, Annabel so pestile druge težave, ko pa sta se znašla skupaj, se je vedelo, da sta prava drug za drugega. Vse skupaj je spremljalo še veliko iskrivosti in strasti. :) Priporočam v branje. :)

  2. Nika 02/02/2019 0:25

    Knjiga je odlicna!

  3. Taddie 18/03/2019 16:19

    Mojstrska! Bistroumna kot vedno, duhovita in čustvena <3

Napiši komentar