Vsega je kriva bela omela

Vsega je kriva bela omela

Avtor: JILL SHALVIS
Serija: Heartbreaker Bay, 2.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: The Trouble with Mistletoe

* * ½     48 vote
Oceni knjigo:
2

Willa Davis ima polne roke dela s kužki, ko v njen salon za hišne ljubljenčke vkoraka Keane Winters – živčen, z razdraženim pogledom v čokoladno rjavih očeh in z rožnato torbo za mačke v roki. Takoj potrebuje mačjo varuško. A Willi niti na kraj pameti ne pride, da bi reševala tipa, ki se je sploh ne spomni.

Keane bi se obupno rad znebil mačke iz pekla, ki mu jo je naprtila bolna stara teta. Problem je v tem, da je za umret luštna lastnica trgovine za male živali očitno jezna nanj, pa čeprav bi prisegel, da sta se komaj spoznala.

Willa ne more oporekati dejstvu, da se je Keane od srednje šole spremenil. Aroganten res ni več, toda ali mu lahko zaupa, da ji ne bo spet strl srca? Napočil je čas, da v fontano vrže kovanec, si za božič nekaj zaželi – drugo pa naj opravi bela omela.

Komentarji:

  1. Narcisa 14/05/2021 20:38

    Meni je bila knjiga všeč. Nasploh rada prebiram te sodobne zgodbe. Ja ljudje se skozi leta spreminjamo…ljubezen pa včasih kar vztraja. Luštno branje. Priporočam.

  2. Irena 22/08/2021 12:33

    Krasna zgodba, prisrčna, duhovita, na trenutke ganljiva. Zelo mi je všeč Willino spopadanje z žalostno preteklostjo. Tudi pristno prijateljstvo v njihovi skupini mi je čudovito, skoraj zavidam jim na takšni vdanosti…In ni jim odveč poskrbeti za starega zdomca. Zgodba mi je zelo polepšala dan, zelo priporočam.

Napiši komentar