Zvezda večera

Zvezda večera

Avtor: SUSAN ELIZABETH PHILLIPS
Serija: Chicago stars / Bonner brothers, 8.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: First Star I See Tonight

* * * *   23 vote
Oceni knjigo:
2

Piper Dove si želi postati najboljša zasebna detektivka v Chicagu. Prva naloga? Neopazno mora slediti nekdanjemu zvezdniku moštva Chicago Stars Cooperju Grahamu. Vendar jo ta hitro razkrinka in zaposli, da pod drobnogled vzame uslužbence v njegovem nočnem klubu.
Legendarni športnik je vedno navajen dobiti tisto, kar hoče, in nič ne podžge bolj njegove tekmovalnosti kot dekle, ki mu hoče na vsak način dokazati, da je enako žilava kot on. Piper kmalu odkrije, da je Cooper v nevarnosti, zato sklene, da ga bo varovala, če mu je prav ali ne, in počasi spoznava, da fant sploh ni napačen …

Komentarji:

  1. mikica 17/01/2019 16:53

    Luštna. SEP ne razočara.

  2. Taddie 18/03/2019 16:14

    Ni slaba – če jo primerjam z večino tistih romanc, ki sem ji prebirala v zadnjem času. Dober pokazatelj je, da me je branje vleklo naprej, da notri srečamo nekaj junakov iz predhodnih knjig serije (kljub temu se mirno bere samostojno), da je čutiti kemijo med junakoma. Res pa je, da se mi je zdelo, kot da so dogodki čez knjigo kar malo nametani, konec oziroma dogodki proti koncu pa so rahlo čudni ;-) Vseeno je to kar spodobna sodobna romanca, ki je ne gre prezreti.

Napiši komentar