Zapeljiva predaja

Zapeljiva predaja

Avtor: CONNIE BROCKWAY
Serija: Varuhi zlate vrtnice, 3. knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: My Surrender

* * * * ½ 11 vote
Oceni knjigo:
3

Charlotte Nash je najbolj živahna od vseh sester Nash. Izkoristila je svoj položaj najbolj priljubljene in nagajive debitantke in pomagala angleškim vohunom prenašati sporočila, ki jim bodo omogočila, da se bodo vtihotapili v Napoleonov ožji krog – s tem bo izpolnila nalogo, zaradi katere je njen oče umrl, ne da bi jo izpolnil. Toda le kot vlačuga lahko prodre v najzloglasnejša londonska srečanja in pridobi odločilen dokument.

Ali je pripravljena sodelovati v zaroti, ki bo raztrgala njen ugled? Si bo drznila, ko se Višavec Dand Ross – nevarni in razvpiti malopridnež – spet pojavi v njenem življenju, sprejeti njegovo pomoč? Čudovita naslada, ki jo občuti v njegovem objemu, bi bila lahko vredna cene njene predaje, toda ali jo temni Višavec, ki jo ljubi tako strastno, res vabi le k popolni predaji?

Komentarji:

  1. Lady Starlight 20/04/2019 16:50

    Ta mi je bila pa tako, tako lepa. Moram priznati, da sem se z groo spravila zraven, nekako se bojim vojne tematike in ne maram, če je knjiga povezana z njo. Ta pa je bila tako nežna, lepa, iskrena. Tako močna, da sem kar potočila solzico. Moram reči, da se mi je od nje najbolj vtisnila v spomin.

  2. Lady Starlight 20/04/2019 16:51

    Meni preprosto enkratna, še zlasti Dand je pravi očarljivec, ki spodnese tla pod nogami. Charlotte mi je včasih sicer spila živce, pa vendar je njuna zgodba čudovita. Še vedno je pa moj najbljubši Ramsey. <3

  3. Lady Starlight 20/04/2019 16:52

    Meni preprosto enkratna, še zlasti Dand je pravi očarljivec, ki spodnese tla pod nogami. Charlotte mi je včasih sicer spila živce, pa vendar je njuna zgodba čudovita. Še vedno je pa moj najbljubši Ramsey. <3 Priporočam v branje. Končno smo jo dočakale.

Napiši komentar