Bojevnik

Bojevnik

Avtor: KINLEY MACGREGOR
Serija: Bratovščina meča, 7. knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: The Warrior

* * *     9 vote
Oceni knjigo:
2

srcu vsakega moškega obstajata: svetnik in grešnik. Lochlan MacAllister je bil ustvarjen, da vodi. Neusmiljeno so ga vzgajali v človeka, ki bo vodil svoj klan, za katerega bi naredil vse. Ko pa izve, da bi lahko bil njegov brat, za katerega so domnevali, da je umrl, živ, se odloči izvedeti resnico.

Catarina si želi svobodno življenje, ampak njen plemiški oče se odloči, da jo bo uporabil za marioneto, s katero bi poskrbel za premirje med deželama v sporu. In ko Catarina pobegne, ji usoda na pot postavi moškega, ki ga sovraži. Lochlan je osupel, ko ugotovi, da prepirljivo Catarino vlečejo stran neznani možje. Ker ne more gledati, kako trpi, jo osvobodi in ugotovi, da se tudi ona bori s svojimi težavami.

Ko se njuni usodi prepleteta, se morata človeka, ki jima je zaupanje tuje, zanesti eden na drugega in nasprotnika, ki sta si prisegla večno sovraštvo, morata najti skupno pot, če nočeta, da se jima življenje sesuje.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 11/05/2019 6:09

    Iskriva in romantična, vredna branja, Lochlan in Catarina pa popolnejši par, kot sisprva sploh kdo misli, še najmanj sama. Lep zaključek serije, Kinley res zna junakom vdahniti življenje, zgodbe pa začiniti tako, da bralca kar vlečejo naprej. <3

  2. Nika 03/06/2019 13:59

    Odlicna knjiga.To je zakljucek serije?Kaj pa Kieran ali pa Damien St. Cyr? :)

Napiši komentar