Izpoved razvpite grofice

Izpoved razvpite grofice

Avtor: JULIE ANNE LONG
Serija: Pennyroyal Green, 7. del
Zvrst: ZG

Org. naslov: A Notorious Countess Confesses

* * *     12 vote
Oceni knjigo:
3

OSVOJILA JE VSE, KAR SE JE OSVOJITI DALO… Prelepa, neustrašna, skrajno ambiciozna Evie Duggan se je iz navadne gledališke igralke in kurtizane povzpela med elito ter očarala ves London. Toda plemstvo ji nikdar ni moglo oprostiti škandalozne poroke in kratkotrajnega zakona, zato se grofica pred obrekljivimi jeziki zateče v edino, kar ji je ostalo po moževi smrti: v dvorec v Pennyroyal Greenu.

NITI POMISLIL NI, DA BO KLONIL TUDI SAM … Z obrazom angela in poln strasti, ki bi mu jo zavidal sam hudič, vikar Adam Sylvaine stopa po nevarnem robu: upira se skušnjavam … obenem pa se mu po žilah pretaka kri neukročenih Everseajev. Adamova volja se znajde na preizkušnji, ko se v Sussex priseli poosebljeni škandal oziroma – grofica. Ko pa se ženska, ki odločno varuje svoje srce, in moški, ki mu brezpogojno zaupa vse mesto, predata prepovedani strasti, je na kocki vse. Bosta končala v nebesih ali za vedno ostala izobčenca?

Komentarji:

  1. Lady Starlight 11/05/2019 6:07

    Priznati moram, da sem knjige JAL rada prebirala, vendar pa mi niso presegle meja povprečnosti, čeprav je bila pisateljica iz knjige v knjigo boljša. Ampak tale – mojstrovina. Polna humorja, iskrivosti, na glas sem se morala smejati dobrodelni cerkveni srenji, ki naj bi mesdse sprejela razvpito grofico in kako so morali na koncu spregledati, da so kljub vsej verski gorečnosti sami bolj hinavski od nje. Vikar pa ni samo vzualno prav greha vreden, temveč tudi značajsko sila prijeten in zabaven moški. Skratka daleč najboljša od nje, prebrana v enem dih in nasmejala me je do solz – še si lahko želimo še kaj več?

  2. w 06/11/2019 20:03

    Lady Starlight ne bi se mogla še bolj strinjati z vašim komentarjem. Uživala sem na polno, čeprav me je ”zviranje” ob živce spravljalo. Čista 5ka :D

  3. Irena 16/06/2021 18:49

    Res lepa zgodba, ne vem, kaj mi je bilo bolj všeč: da ženska junakinja NI vedno še vsa deviška, da krepostni in plemeniti vikar Adam dokaže, da je tudi on “krvav pod kožo” in vendar ob tem vidi tudi Evijino plemenito srce in njeno pravo globino, ali pa morda duhoviti dialogi. Skratka res vredna branja; moja ocena 5*.
    Me pa zanima, kakšna bo naslednja, nova zgodba – Zgodilo se je opolnoči…

Napiši komentar