Videl sem jo stati tam

Videl sem jo stati tam

Avtor: MARIE FORCE
Serija: Green Mountain, 3. knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: I Saw Her Standing There

* * ½     20 vote
Oceni knjigo:
2

V družini Abbott se zgodi nova ljubezen, ki jo glavna junaka skušata ohraniti zase. V družini z devetimi sorojenci je to skoraj nemogoče … Colton Abbott in Lucy Mulvaney se skrivata pred drugimi. Toda Coltonovi sorojenci takoj zaslutijo, da se nekaj dogaja, in počasi začnejo sestavljati koščke sestavljanke.

Lucy pa se po drugi strani na vse kriplje trudi ohraniti skrivnost, saj gre vendar le za kratkotrajno afero, zato ne želi vpletati okolice, še najmanj pa tistih, ki so jima blizu. Svoje najboljše prijateljice Cameron, na primer, ki se je pred kratkim preselila v Vermont in si ustvarila dom z ljubeznijo svojega življenja, Willom, Coltonovim bratom.

Razpetost med New Yorkom in Vermontom in nenehna potovanja so naporni, zato se Lucy zelo veseli podaljšanega vikenda s Coltonom v Abbottovi družinski hiši ob jezeru v Burlingtonu. Bo njun vikend res samo njun ali bodo radovedni bratje začeli rovariti za njima? Še posebej, ker imata Will in Cameron ta konec tedna enake načrte.
Kaj se zgodi s skrivnostno romanco, ko ni več skrivnost? Izgubi privlačnost? Ali se lahko nekaj, kar je sprva mišljeno kot kratkotrajna zabava, spremeni v kaj resnega?

Komentarji:

  1. S.Girl 25/02/2020 12:21

    V družini Abbott skrivnosti ne more biti … Colton, pridelovalec javorjeva sirupa, ki za razliko od ostalih članov družine ne živi v mestu Vermont, temveč živi samotno življenje na gori, svoje oči vrže na Cameronino prijateljico Lucy iz New Yorka in med njima takoj na prvem srečanju preskoči iskrica, ki se z njunima srečanjema med vikendi razcvete v POPOLNO LJUBEZEN … TOP branje

  2. Narcisa 06/10/2022 19:55

    Oh, preveč dolgovezna, 100 strani predolga,.Sama zgodba zanmiva, luštna, ampak Lucy mi je šla że na živce. Ampak družina Abbot je super. Mama Molly pa perfektna

Napiši komentar