Nehote nalašč

Nehote nalašč

Avtor: JILL SHALVIS
Serija: Zaliv lomilcev src, 3.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Accidentally on purpose

* * * ½   17 vote
Oceni knjigo:
2

Ljubezni ne moreš pomesti pod preprogo … Elle ima jasne prioritete: prijatelji, kariera in ubijalski čevlji. A kaj, ko je tukaj še Archer Hunt, ki ves čas sili v ospredje njenih misli. Toda Elle se ne da. Tako dolgo bo hodila na zmenke z drugimi, da ji bo postalo vseeno zanj … čeprav bo to trajalo celo življenje …

Poželenja ne moreš pogasiti … Archer je Elle vedno želel samo najboljše, vse odkar je zaradi nje tvegal in izgubil službo policista. Ves čas je bdel nad njo, da jo je lahko osrečeval, ampak zdaj bi jo imel samo zase. Kemija med njima bi lahko povzročila izbruh vulkana … Ampak ali sploh ima kakšno možnost? Ja, da jo gleda, kako se sestaja z drugimi moškimi.

Predolgo zadrževana voda vedno prestopi bregove … Po Archerjevem mnenju ni noben moški dovolj dober za Elle. Ko ji uniči nekaj zmenkov, jo s tem zelo razjezi – in napetost med njima zagori kot bakla. Se je Archer igral z ognjem in opekel ali je s svojim srcem na dlani ogrel tudi njeno?

Komentarji:

  1. Irena 27/08/2021 18:51

    Lepa zgodba, še vedno duhovita, hkrati pa lepo prikaže oba junaka, ki sta bila vajena skrivati oziroma potlačiti svoja čustva: Elle se je tega naučila zaradi preživetja in ker ju je s sestro tako učila njuna neodgovorna mati, Archerja pa njegov oče policist. A za prijatelje in drug drugega sta bila pripravljena storiti vse najboljše, kar se je na koncu pokazalo, da se “dobro vrača z dobrim”. Ko bi vsaj še prevedli kako zgodbo v tej seriji, saj se mi zdi, da Jill Shalvis človeku s svojimi zgodbami polepša še tako slab dan.

  2. Anamarija 14/06/2022 16:36

    Ob tej zgodbi in dialogih sem se resnično nasmejala, glavna junaka tlačita čustva k dnu. Elle zaradi sestre in njune temne preteklosti, Archer pa kot policist nekako ne more nehati misliti na usoden večer, ki je zaznamoval njega in Elle.
    Njuna ljubezen je zdržala kljub vrnitvi elline sestre in ko bi zaradi lahkomiselnosti postavila sestrino življenje na kocko.

    Priporočam knjigo

Napiši komentar