Zaščitnik

Zaščitnik

Avtor: JODI ELLEN MALPAS
Serija: Roman
Zvrst: S

Org. naslov: The Protector

* * *     10 vote
Oceni knjigo:
2

Varovanje postane nekaj bolj poltenega in usodnega kot zgolj dobro plačana naloga

Nekdanji ostrostrelec elitne organizacije SAS Jake Sharp se po travmatični vojni izkušnji preživlja z varovanjem oseb. Ko postane telesni stražar razvpite milijonarjeve hčere Camille Logan, je prepričan, da gre za še eno topoglavo razvajenko, ki živi na očkov račun. Kaj kmalu se izkaže, da je Cami topla, bistra in odločna mlada ženska, ki se na vse kriplje upira očetovemu nadzoru in sledi svojim sanjam. In poleg tega še hudo seksi. Nekega dne podležeta skušnjavi in se prepustita strasti. In ko se Cami prigrize skozi Jakov oklep brezbrižnosti, ni več poti nazaj: Jake se mora soočiti z demoni iz boleče preteklosti. Na prvi pogled preprosta naloga se spremeni v nekaj bolj poltenega in odrešujočega kot zgolj dobro plačano delo.

 

Komentarji:

  1. Vrtnica 07/07/2019 17:23

    Super zgodba. Komaj čakam še kaj od te pisateljice.

  2. Irena 12/10/2021 11:36

    Res dobra zgodba, posebej mi je bilo všeč, kako avtorica nakaže zakaj je marsikateri človek postal vojak, kako skušajo v vojski “narediti” ljudi kot stroje za ubijanje in seveda posttravmatske težave vojakov, ko se vrnejo v civilno življenje. Zgodba lepo pokaže, kako zelo potrebuje tak človek osebo, ki ji lahko zaupa in ki ga skuša razumeti, predvsem pa iskreno ljubiti. Moja ocena zgodbe 5*.
    Rada bi še dodala, da sem zelo hvaležna za Klub Romantic stran, saj sem s pomočjo komentarjev bralk lahko izbrala in prebrala mnogo čudovitih zgodb in marsikatero imam tudi doma.

Napiši komentar