Čas za ljubezen

Čas za ljubezen

Avtor: MARIE FORCE
Serija: McCarthys of Gansett Island, 9.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Time for Love

* * ½     19 vote
Oceni knjigo:
2

Zdravnik David Lawrence se zadnji dve leti kesa svojih grehov in okreva po pretresljivem razhodu z Janey McCarthy, zlatim dekletom otoka Gansett. Kot edini tukajšnji zdravnik ima kup priložnosti, da sootočanom dokaže, da je veliko več kot tip, ki je zelo razočaral Janey. Ko bi si le lahko oprostil tudi sam in zaživel na novo brez ženske, za katero je pričakoval, da jo bo večno ljubil.

Daisy Babson, ki poskusno opravlja delo oskrbnice hotela McCarthyjevih na otoku Gansett, si po nasilnem izpadu Trucka Henryja, ki je na njej pustil hude telesne in psihične posledice, želi nov začetek. Med okrevanjem ji optimizem vlivajo obiski prijaznega in skrbnega Davida Lawrencea, ki jo je oskrbel po Truckovem napadu in v zadnjih tednih postal veliko več kot zgolj prijatelj.

Bosta ti dve ranjeni duši našli tolažbo in stopili na novo pot ljubezni? Ali jima bodo duhovi iz preteklosti preprečili, da bi živela srečno do konca svojih dni? Preberite, kaj se dogaja z junaki iz prejšnjih knjig o otoku Gansett, in se pripravite na še eno poletno romanco na otoku.

Komentarji:

  1. nani 07/08/2020 14:31

    To serijo je potrebno brati po vrsti in ta knjiga je 9. del. Osmi del ima naslov Čakanje na ljubezen.
    Čudovito branje. Vsak del je super.

  2. Prefinjena 22/01/2021 0:57

    Hvala za informacijo. Iskala sem ravno naslov 9. dela, glede na to, da je tukaj napisan pod 8. del.

Napiši komentar