Gospodar meglice

Gospodar meglice

Avtor: PAULA QUINN
Serija: MacGregors, 1.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Laird of the Mist

* * * ½   29 vote
Oceni knjigo:
3

Varovati jo je bila njegova strast.
Kate Campbell je iz ugledne družine in ni je strah poprijeti za meč. Ko plenilci napadejo, zdrvi v bitko … in ima srečo, ko jo skrivnostni Višavec reši pred smrtonosnim udarcem. Posadi jo na svojega žrebca in ona kmalu ugotovi, da je njen rešitelj najbolj osovražen sovražnik njenega klana: Callum MacGregor, moški, ki ga imenujejo Satan. Kljub temu pa ne more prezreti njegovih boleče nežnih dotikov ali tega, da ji ob njegovem vročem pogledu zmanjka sape.

Imeti jo bi bil njegov užitek.
Callum MacGregor je vzel življenje mnogim Campbellom, toda še nikoli ga ni nobenemu rešil – do zdaj. Nad ognjevitim dekletom je očaran in želi jo ob sebi, četudi to pomeni, da jo mora obdržati kot odkupnino. Ko njegovi prsti božajo njene čudovite obline ali odvozlavajo njene neubogljive kodre, Callum spozna, da je Kate Campbell njegov najhujši nasprotnik doslej. Kajti ne more se ljubiti z njo, ne da bi s tem izdal svoje ljudi in svojo čast … in ne da bi ji s tem za večno izročil svoje srce.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 11/01/2020 7:08

    Skoraj bi pozabila pokomentirati to navdusujoco zgodovinsko romanco in na novo odkrito odlicno pisateljico. Priznam, da sem si njenih knjig ze dolgo zelela brati v slovenscini. Takole bom rekla, za vse ljubiteljice Julie Garwood je obvezno ctivo, kajti njeni junaki in junakinje me se najbolj spominjajo na njene. JG je JG, ampak PQ res ne zaostaja veliko za njo. Dekle je iskrivo in hudomusno, on je pa tisti ta pravi bojevnik, da se vse trese pred njim, seveda pa se ne more upirati sladkemu zalogajcku, ki ga po naklucju dobi v svoje roke. Moram reci, da sem se mestoma morala ob njunih dogodivscinah prav posteno nasmejati.
    Zdaj bi pa sklenila se z besedami: prosim, prosim se zgo romanc Paule Quinn.

  2. Irena 11/02/2021 23:46

    Se zelo strinjam z Lady Starlight, mogoče bi dodala le, da gre ta pisateljica v tem romanu kar precej v globino in dokaj neolepšano prikaže bitke klanov v 17. st. Ima tudi lepo humano noto, skratka zlahka ji dam oceno 5. Ja in upajmo na slovenske prevode.

  3. Ana 31/08/2023 9:05

    Pisateljica v tej knjigi zelo nazorno s podrobnostmi prikaze boje med klani, sploh osovraženimi. Veliko je krvavih prizorov, nekaj pa tudi romanticnih med Callumom in Kate. Zgodovinska romanca, ki prikazuje kako lahko preteklost zasenči prihodnost a na koncu se črni oblaki razkadijo ostane pa sreča in ljubezen.
    Ocena med 3 in 4.

Napiši komentar