Pobegla nevesta

Pobegla nevesta

Avtor: SUSAN ELIZABETH PHILLIPS
Serija: Serija Wynette, TX, 7.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: The greath escape

* * * ½   35 vote
Oceni knjigo:
1

Lucy Jorik je prijazna, pridna in odgovorna. Nikoli ni spravila družine v zadrego, saj je njena mama ena najvplivnejših žensk na svetu. Zdaj pa na­redi prav to. Tik preden dahne da najpopolnejšemu moškemu, slavnemu golfistu, ga pusti pred oltarjem in na motorju pobegne z neznancem. Pred škandalom se umakne v hišico ob jezeru. Daleč proč od družine in prijateljev ima končno čas razmisliti, kaj si resnično želi. Toda njen mir najprej zmoti zvedavi deček, ki se redno smuka okoli hiše, in za njim še zvezdnica resničnostnega šova. Še bolj pa v Lucy budi radovednost privlačni motorist, lastnik njenega začasnega doma, ki o sebi noče razkriti prav ničesar, naj Lucy še tako vrta vanj. Susan Elizabeth Phillips je večkrat nagrajena in prodajno nadvse uspešna ameriška pisateljica. Z ljubezenskimi romani, ki so polni nepričakovanih zapletov, že leta navdušuje milijone bralk po svetu. Njen zaščitni znak so zabavne pripovedi z duhovitimi dialogi in junaki, ki se bralkam usedejo v srce. Pobegla neves …

Komentarji:

  1. Narcisa 25/01/2022 20:55

    Luštno tekoče branje. Lucy je odrasla in tik pred poroko s sinom družinskih prijateljev. Njena najboljša in svojeglava prijateljica prepozna, da v tem zakonu Lucy ne bo srečna, kar ves čas sluti tudi Lucy.Ampak, ne more narediti škandala strašem, bivši prvi dami in znanem novinarju in tudi Tedu in njgovim staršem. Dilema je prehuda, zato pobegne izpred oltarja. Seveda je Lucy ves čas pod budnim očesom osebnih stražarjev, ki so najeti s strani njenih staršev. Daleč od doma, v počitniški hišici ob jezeru se spleta ljubezen z varnostnikom.
    Seveda se vzporedno z glavno zgodbo razvija še ena, ki je tudi zelo zanimiva in lepa. S to knjigo s serija zaključuje. Priporočam za branje.

Napiši komentar