Veličastna zora

Veličastna zora

Avtor: LAVYRLE SPENCER
Serija: novela
Zvrst: ZG

Org. naslov: Morning Glory

* * * *   13 vote
Oceni knjigo:
3

ELLY: V mestu ji pravijo Nora vdova Dinsmore. Toda Elly ne pusti, da bi ji njihove žaljivke prišle do živega – živi odmaknjeno življenje, ki ji je bilo položeno že v zibel, ko se je rodila kot nezakonska hči in odraščala kot skrita sramota svojih ekscentričnih starih staršev. Zdaj je sama, vdova z dvema sinoma in tretjim otrokom na poti.

WILL: V Whitney je prišel neko lenobno poletno popoldne, upajoč, da bo lahko pustil za sabo svojo težko preteklost. Vse življenje ga je nosilo kot nikogaršnji list, ki ga veter premetava po zraku, in tolklo, kot toča klesti pridelek na polju. Will pa še naprej vztrajno kljubuje surovosti polen, ki mu padajo pred noge, in še vedno upa, da bo nekje na svetu vendarle našel nežnost, po kateri žalostno hrepeni vse od rojstva, in dom, ki ga nikoli ni imel. Vse, kar potrebuje, je nekdo, ki mu bo dal priložnost. Potem WILL opazi ELLYJIN oglas: IŠČEM – SOPROGA.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 11/01/2020 7:12

    Veličastna zora, knjiga, ki ne po tematiki, ne po času dogajanja ne bi smela biti po mojem okusu, pa je vendar bila tako lepa, tako močno čutna in hrepeneča, da je še dva dni po branju ne morem spraviti iz glave. Dve pogubljeni duši na robu obupa in ljubezen, ki vse spremeni, jima da priložnost, da se razcvetita, pokažeta kakšna sta v resnici. Z junakoma sem trepetala, koprnela, čutila … izjemno doživeta zgodba. Veličastno branje. Z eno besedo sem bila prevzeta.

  2. S.Girl 04/03/2020 11:34

    Izjemno čutna zgodba dveh čutečih bitij, ki celo življenje hrepenita po ljubezni, ki celo življenje čakata na Biti Ljubljen z veliko začetnico … S svojim trdnim delom, poštenostjo, s srčnostjo in pogumom dosežeta “in živela sta srečno do konca svojih dni” … Je zgodba, ki ti bo ostala za vedno v spominu …

  3. w 05/03/2020 20:50

    Ni več kaj dodati kot res toplo priporočam, da jo preberete…ne bo vam žal.

Napiši komentar